Odesláno 28. března 2023 2 roky Pořád mi nikdo ze zdejších "odborníků" co mají zdůvodnění prakticky na cokoliv nevysvětlil. proč se mi poslední dobou při spuštění aplikace otevře pouze mrtvá, prázdná obrazovka (viz. dotaz o několik příspěvků výše) a VTV se spustí až teprve po úplném zavření a znovu otevření., tedy až napodruhé. Ještě před nedávnem to fungovalo úplně normálně.. Taky jsem se chtěl zeptat, proč už několik dní nejde sledovat program LOVE NATURE. V tzv. EPG je tento program vyšedlý, a přestože korektně zobrazuje všechny pořady i s náhledy a časovou osou, spustit ho nelze ani v reálu, ani zpětně. Kde je chyba? 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 29. března 2023 2 roky Myslím že love nature je v Kompletu. Komfort jej nemá Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 29. března 2023 2 roky Autor A to ho jako zrušili proč? ☹️ Důvod? Vždyť doteď to normálně šlo, koukal jsem na něj skoro denně, od začátku co začal vysílat. A komplet jsem nikdy neměl, vždycky jen komfort. Ještě dodatečná poznámka: Teď jsem to zkoušel vedle v obýváku na televizi a přes STB LOVE NATURE pořád normálně funguje i v komfortu... 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 29. března 2023 2 roky Docela často jsou nějaké kanály vysílané jako promo v nižších nabídkách nebo méně často se obsah jednotlivých nabídek/balíčků mění. Love Nature HD je buď v nabídce Komplet nebo v balíčku Koktejl https://www.vodafone.cz/televize/koktejl/ Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 29. března 2023 2 roky Autor S tímhle vysvětlením se Marku bohužel nemohu smířit, o žádné promo se rozhodně nejedná. Za prvé balíček Koktejl za 99 Kč si připlácím prakticky od začátku a mám ho stále aktivní, takže všechny ty ostatní dokumentární programy mi normálně běží. A za druhé nechápu, proč mi zrovna LOVE NATURE na televizi přes STB hraje, ale v PC se najednou tváří jako nepředplacený, i když ještě před pár dny hrál bezproblémově. Poradí mi někdo kompetentní? 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 29. března 2023 2 roky Řekl bych že chyba nebude na tvojí straně, já mám balíček Komfort a v mobilní aplikaci Love Nature vidím i přesto že předplacené kanály mám skryté, přehrát mi ale nejde a také to hlásí nějaký problém s předplatným. Takže podle mě tam Vodafone něco změnil a zapomněli to promítnout do všech systémů a balíčků předplatných. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 29. března 2023 2 roky Autor Mám to naprosto stejně. I když mám nepředplacené kanály skryté, LOVE NATURE je stále vidět (vyšedlý), ale přehrát nejde. Měli by to rychle řešit, už to trvá minimálně týden, a z těch 99 korun co lidé připlácejí to určitě neodečtou... Je tu někdo kompetentní z Vodafonu?! 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 29. března 2023 2 roky Schválně jsem to teď zkoušel - v Kompletu na DVB-C v TV hraje, ale na PC jde program sice vidět, ale není tam tlačítko Sledovat, nejede ani živé vysílání. Nejde spustit ani nic staršího. Upraveno 29. března 2023 2 roky uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno 29. března 2023 2 roky @RichardHorcic Tak to, že máš Koktejl jsem nevěděl. Promo bývá třeba jen v DVB-C, kdy se kanál odkóduje či se dočasně zařadí do nižší nabídky. Ne všechny kanály mají zpětné shlédnutí, musel bych se dívat na web Vodafone, jak je to u tohoto konkrétního. Ale jestli nejde spustit ani živé vysílání, tak je to chyba. A jestli chceš, aby se to řešilo hned, tak postupuj dle VOP a na Vodafone to nahlaš, jinak budeš čekat do doby, než to nahlásí někdo jiný. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 29. března 2023 2 roky Důvodů může být víc, třeba technická závada nebo klidně i požadavek samotné TV stanice, aby nebyla dostupnost na webu. Jistě bude nejsnazší zavolat na VF a zeptat se (pokud ten program někdo tak vehementně vyžaduje). - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.