Přejít na obsah

Není možné se spojit s operátory

Doporučené příspěvky

Návštěvník Veronika Hubáčková

Už od včerejška se snažím spojit s operátorem a jen mě to hází do automatu už mě to začíná dost štvát měsíce co měsíc nějaký problém a operátor není k dispozici!

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/61864-nen%C3%AD-mo%C5%BEn%C3%A9-se-spojit-s-oper%C3%A1tory/
Sdílet na ostatní stránky

• Centrum péče

@Veronika HubáčkováPěkné odpoledne, to je zvláštní situace 😞 Linky jsou běžné dostupné. Na jaké telefonní číslo jste volala? Případně se nám ozvěte přes kontaktní formulář https://tam.je/forum a napište do textu té zprávy na jaké telefonní číslo jste volala, z jakého telefonního čísla a datum a čas tohoto kontaktu.

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB
  • -
  • VF Station
  • Praha

Dobrý den stále se nemůžu dovolat volala jsem na číslo *77 i 800770077 a stále jen automat že jsou všechny linky obsazené zkouším se dovolat několikrát denně a nic

Volám několikrát denně v různých časech dnes sem volala dokonce i těsně po 8 ráno a nic 

Už přes týden se nemůžu dovolat takže pochybuji že problém bude v jaký čas volám 

Upraveno uživatelem Veronika Hubáčková

No jak sama vidíte z toho grafu, tak v 8 ráno je na lince špička, takže to není vhodný čas na to aby se s vámi operátor rychle spojil.

Co vlastně máte za problém, nešlo by to vyřešit pouze přes internet ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Říkám že volám několikrát denně v různých časech (hlavně mezi 10 a 16) a pořád mě to hází do automatu kdyby mě to aspoň pustilo na čekačku ale nepustí místo toho mi to 2 zopakuje menu jak co mám dělat v aplikaci a když nic nežádám tak mi to hovor ukončí snažím se změnit informace a ne přes internet to nejde (ani přes aplikaci) druhý den mi přijde SMS ať zavolám operátorovi ale to je ten problém prostě se mi nejde spojit 

v hlasovém automatu stačí dát 1, poté zadáte heslo a potvrdíte křížekem a pak 0 a jste na čekačce @Veronika Hubáčková

• Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...