Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Už od včerejška se snažím spojit s operátorem a jen mě to hází do automatu už mě to začíná dost štvát měsíce co měsíc nějaký problém a operátor není k dispozici!

Odesláno
  • Centrum péče

@Veronika HubáčkováPěkné odpoledne, to je zvláštní situace 😞 Linky jsou běžné dostupné. Na jaké telefonní číslo jste volala? Případně se nám ozvěte přes kontaktní formulář https://tam.je/forum a napište do textu té zprávy na jaké telefonní číslo jste volala, z jakého telefonního čísla a datum a čas tohoto kontaktu.

• Premium
  • Premium
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha
Odesláno

Dobrý den stále se nemůžu dovolat volala jsem na číslo *77 i 800770077 a stále jen automat že jsou všechny linky obsazené zkouším se dovolat několikrát denně a nic

Odesláno

Zkuste volat v době kdy tam není takový nával, ideálně někdy po poledni, naopak nejhorší je volat ráno, nebo později odpoledne a k večeru.

Screenshot_20230405-104420.png

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Volám několikrát denně v různých časech dnes sem volala dokonce i těsně po 8 ráno a nic 

Už přes týden se nemůžu dovolat takže pochybuji že problém bude v jaký čas volám 

Upraveno uživatelem Veronika Hubáčková

Odesláno

No jak sama vidíte z toho grafu, tak v 8 ráno je na lince špička, takže to není vhodný čas na to aby se s vámi operátor rychle spojil.

Co vlastně máte za problém, nešlo by to vyřešit pouze přes internet ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Volal jsem v nedeli po poledni a za 10 minut jsem mel vyreseno

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
Odesláno

Říkám že volám několikrát denně v různých časech (hlavně mezi 10 a 16) a pořád mě to hází do automatu kdyby mě to aspoň pustilo na čekačku ale nepustí místo toho mi to 2 zopakuje menu jak co mám dělat v aplikaci a když nic nežádám tak mi to hovor ukončí snažím se změnit informace a ne přes internet to nejde (ani přes aplikaci) druhý den mi přijde SMS ať zavolám operátorovi ale to je ten problém prostě se mi nejde spojit 

Odesláno

v hlasovém automatu stačí dát 1, poté zadáte heslo a potvrdíte křížekem a pak 0 a jste na čekačce @Veronika Hubáčková

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague