Odesláno 8. února 2024 1 rok Tak jsem se teď na to mrknul, TV Samsung + CA modul a řekl bych že to není chyba Vodafone, ale spíš to vypadá že Premier sport vysílá v nějakém ne úplně obvyklém obrazovém formátu (poměru stran), se kterýmy si ty hardwarové převaděče do IPTV prostě poradí, ale při příjmu přes DVB-C který není nijak upravovány je potřeba na televizoru upravit nastavení obrazu, tak aby obraz nebyl roztažený za okraj obrazovky, konkrétně u mého televizoru bylo potřeba přepnout formát obrazu na Přizpůsobit obrazovce, pokud jsem tam nechal Automatický formát, nebo 16:9, tak byl obraz lehce roztažený do šířky za okraje viditelné části obrazovky. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 8. února 2024 1 rok Potvrzuji, že Samsung si s tím dokáže poradit změnou nastavení formátu "Přizp. obrazovce". Moje hlavní televize OLED od LG si s tím bohužel neporadí a žádná volba v menu (16:9/originální/celá šířka/4:3/vertikální zoom/4směrné přiblížení) nevede k tomu, aby obraz byl celý. Čekal bych, že existují nějaké standardy, které bude distributor signálu respektovat. Super 500 Mb/s Super Komplet Compal, 4 x CA modul Brno - Žabovřesky
Odesláno 8. února 2024 1 rok Neměl by ty standardy spíše dodržovat programer, když ten program vytváří. Distributor pouze přenáší program z bodu A do bodu B Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 8. února 2024 1 rok Měl jsem na mysli toho, kdo ten stream vyrábí a posílá operátorům. Jestli se mu říká programer, pak souhlas. Super 500 Mb/s Super Komplet Compal, 4 x CA modul Brno - Žabovřesky
Odesláno 12. února 2024 1 rok Distributor by měl ctít - a mít standardní normy. Z hlediska diváka je součástí vysílacího řetězce. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 12. února 2024 1 rok Samozřejmě existuje tzv. safe area, jenže ten kdo tu grafiku do vysílání vložil, na to úplně vykašlal. https://en.wikipedia.org/wiki/Safe_area_(television) https://en.wikipedia.org/wiki/Overscan Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
Odesláno 15. února 2024 1 rok V 8. 2. 2024 v 18:17, penca napsal: Potvrzuji, že Samsung si s tím dokáže poradit změnou nastavení formátu "Přizp. obrazovce". Moje hlavní televize OLED od LG si s tím bohužel neporadí a žádná volba v menu (16:9/originální/celá šířka/4:3/vertikální zoom/4směrné přiblížení) nevede k tomu, aby obraz byl celý. Čekal bych, že existují nějaké standardy, které bude distributor signálu respektovat. Na LG jde nastavit, "pouzr skenovani" s pak byva obraz cely. Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 17. února 2024 1 rok Díky @Tube, změna nastavení "pouze skenování" na "zapnuto" pomohla, obraz už je celý bez ořezu. Super 500 Mb/s Super Komplet Compal, 4 x CA modul Brno - Žabovřesky
Odesláno 10. května 2024 10. kvě tak si užíjte poslední měsíc s Premier Sport 1 a 2 koncem května je konec https://www.vodafone.cz/televize/televizni-tipy/novinky/programove-zmeny-ve-vodafone-tv/ Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 10. května 2024 10. kvě No právo na to máte , ale pokud nezmění nasazování zápasů LM , tak se v úterý přijde o nejatraktivnější zápas. Mne to teda nevadí , já si kvůli české čutané a anglické ligy platím navíc O2 sport pack , ale ostatní diváci asi nebudou moc nadšení. Aha tak to je když člověk dřív píše než čte. Pokud se LM přesune jen na Nova sporty , tak je to rozumný krok , myslím , že v tomhle případě ty kanály asi mohou rovnou ukončit vysílání. - - - - Plzeň - Skvrňany
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.