Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den, 

chci si k televizi koupit Google chromecast 4 ... Půjde do něj stáhnout Vodafone TV (a po stažení bude samozřejmě fungovat)? Děkuji za odpověď.

Odesláno

Dobrý den,

ano, půjde. Jen se musíte dostat přímo do obchodu play, tam si najít a nainstalovat aplikaci Vodafone TV. 

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Ano funguje, používám ho, dá se i ovládat dálkovým ovladačem od televizoru pokud TV umí HDMI-CEC, jenom bych zdůraznil to co píše Marek, aplikaci Vodafone TV je nutné dohledat v obchodu play, protože se nezobrazí v nabídce aplikaci na úvodní obrazovce chromecastu,

nebo ji tam můžeš nainstalovat přímo přes mobilní telefon, ve kterém vybereš Google play namísto instalace do telefonu, do chromecastu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

@tomus taková instalace - z telefonu do chromecastu - předpokládám potřebuje mít na obou zařízeních stejný google účet? Je to tak? Nebo to dokáže zpracovat i bez stejného účtu?

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

@sodekczNemusí se nic instalovat přes mob.telefon.Zapneš Google Chromecast-vlezeš do nastavení(ozubené kolečko)-posuneš se na možnost aplikace-ok-a měla by se objevit možnost obchod Google Play-ok-otevřít-ok-vyhledávání a už vypíšeš Vodafone Tv-ok a instaluješ

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Však já neříkám že se aplikace musí instalovat přes mobilní telefon, je to pouze jedna z možností,

Na chromecastu mám dva účty, tak to vyzkouším jestli je nutné mít společný účet, ale předpokládám že ano.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

No, instalaci na jiné zařízení se musí dělat ze stejného účtu, v jakém je člověk připojen na google play. Lze to i přes web, kdy se přihlásíte na google tím účtem, co je v TV a nainstalujete. Jestli v telefonu nemáte přihlášený účet, který je v TV, tak to nepůjde, musel byste se v telefonu přihlásit i tím druhým účtem.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Já to teď vyzkoušel, spustil jsem Chromecast otevřel v něm ten druhý účet který na telefonu nemám a dal instalovat aplikaci T-Mobile TV (Vodafone TV už tam mám) a normálně se mi do toho účtu nainstalovala,

ale je otázkou jak by se to chovalo kdybych měl v chromecastu pouze jeden účet který na telefonu nemám a ne dva, kdy jeden z nich je společný s telefonem.

Takže instalaciz telefonu na Chromecast s jiným jediným Google účtem bohužel nemůžu potvrdit ani vyvrátit.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

@namec Mám Chromecast 4 HD a tam nevidím Obchod Play. Do něj vstoupím hlasově, protože v položce Aplikace Vodafone TV není. Možná se však skrytý Obchod Play dá nějakým způsobem odkrýt/zviditelnit. 

Nicméně ohledně Chromecastu je už tady někde v jiných tématech kde co. Například v tématech "Podpora Chromecast", "Vodafone TV na smart televizi" a možná i dalších

Upraveno uživatelem Technikus

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

V Chromecastu obchod Google play je, ale musí se do něj přistupovat tak jak píše Namec, tedy přes nastavení/aplikace/všechny aplikace.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague