Odesláno 2. dubna 2023 2 roky Jestli bude potřeba vyměnit i zásuvka to musí vědět technik, o to se nemusíš starat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. dubna 2023 2 roky Po zasahu technika na dalku Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 2. dubna 2023 2 roky Teď už to vypadá hezky, jenom by mě zajímalo co s tím na dálku udělal, kromě restartu modemu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. dubna 2023 2 roky To nemam zdani... Ale kdyz me trapily vypadky, tak jsem restart zkousel. A technik kontoloval, jak vypadaji hodnoty u sousedu na stejne adrese a jen ja jsem na tom byl spatne. Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 2. dubna 2023 2 roky Je možné, že manuálně přeladil v modemu kanály. V tomhle jsou ty staré Cisco modemy na nic, že si umí vzít jen řadu 8 kanálů po sobě a myslím, že to berou od prvního dobrého, který najdou, je jedno, že ty ostatní jsou blbý. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 2. dubna 2023 2 roky @Tube Sláva! Jsem rád, že jsi nakonec vyměnil CISCO za Compal. Nevím, co píšeš ohledně zásuvky. To se mně zdá jako nesmysl. Plastový kryt má možná napsáno TV R SAT, ale zásuvka uvnitř je rozhodně TV R DATA. Jinak by ti to nikdy vůbec nefungovalo. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 2. dubna 2023 2 roky Jelikoz vim, kdo ten byt vlastnil a kdo to "rekonstruoval", vim ze ta zasuvka uvnitr je od ABB, klasicka koncova zasuvka pro TV + SAT. A taky jsem koukal, co je uvnitr. Upraveno 2. dubna 2023 2 roky uživatelem Tube Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 2. dubna 2023 2 roky Tak to je v tom pripade velice zvlastni. V tom pripade ji rozhodne nech vymenit Divím se ale, že ti to doteď nějak jelo. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 12. dubna 2023 1 rok Jak dlouho nechat běžet modem od restartu, než mám řešit chybovost na kanálech? Resp, než to tady mám postnout a řekne mi někdo, kdo je v tomto odborník, že to je v háji? Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 12. dubna 2023 1 rok Dovol mi odpovědět na tvoji otázku jinou otázkou. Vyměnil jsi zásuvku s nevhodným frekvenčním rozsahem ? Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.