Odesláno 21. května 2006 18 let Zajimalo by me ktere programy (jestli vubec nejake) jsou vysilany volne - tj funguji i bez pristupove karty? Uvazuju o koupi DVB-C, nebo DVB-T karty do compu...
Odesláno 21. května 2006 18 let Navíc TV kanály, které jsou většinou doplněny do multiplexu podle určité lokality. Například v Brně se jedná o německý balíček a pár méně známých kanálů. Horší je absence TV Nova, jež je stále kódována, důvod je jistě znám
Odesláno 22. května 2006 18 let >Horší je absence TV Nova, jež je stále kódována, důvod je jistě znám Muzes byt prosim sdilnejsi?...Nejak mi to neni jasne (zvlast, kdyz v DVB-T uz jede Nova volne)
Odesláno 22. května 2006 18 let Prostě u Karnevalu mají v DVB-C volně pouze ČT1, ČT2, Primu, promo a ZDF, 3SAT, KiKA, ZDFinfokanal, ZDFdokukanal, ZDFtheather. Proč tomu tak je - to se nedovíme Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 23. května 2006 18 let >Horší je absence TV Nova, jež je stále kódována, důvod je jistě znám Muzes byt prosim sdilnejsi?...Nejak mi to neni jasne (zvlast, kdyz v DVB-T uz jede Nova volne) nekódované programy jsou tam pouze z důvodu testu, zda jede karta (dekoder)
Odesláno 24. května 2006 18 let mám v televizi digi tuner, ale žádný volná program mi nenaladí. nevíte někdo v čem je zádrhel?
Odesláno 24. května 2006 18 let To ano, v tom je ten zadrhel? Vyrozumel jsem z diskuze, že po připojeni STB bez karty, pujdou jen ty nekodovane kanaly, tak jsem pochopil že je jedno jaký STB. Takže i na STB pro DVB-T bys nechytil nic?
Odesláno 24. května 2006 18 let jasne ze to nejde...je to trochu jinej standard...ale delaj se i televize s univerzalnim tunerem...na dvb-t, dvb-c
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.