Odesláno 31. března 2023 2 roky v sekci kde bývá kod pro hbo max Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 31. března 2023 2 roky @kautskymMyslel jsem si, ještě nic. Děkuji za info... Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná
Odesláno 31. března 2023 2 roky Autor před 3 minutami, ToMiR napsal: Jen tak pro úplnost, kde konkrétně mám ten kód hledat? V které sekci? Přihlásis se na webu do Muj vodafon,vybereš v rámci svých služeb tv,srolujes dolů a tam uz časem bude,nebo už máš kód na přihlášení do Voyo - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 31. března 2023 2 roky taky Vám ten kod začíná na 5 a končí na 8? Příjde mi divné že u obou TV mám stejný kod 😄 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 31. března 2023 2 roky tak asi máme každý jiný kod u VOYO 🙂 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 31. března 2023 2 roky Trošku mě děsí ta zobrazená částka, nebude připočtena k faktuře? 🤣 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 31. března 2023 2 roky pokud to 29.4. neukončíš tak platit možná budeš uvidíme co Vodafone dá za podrobné informace 😄 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 31. března 2023 2 roky Autor před 2 minutami, kautskym napsal: tak asi máme každý jiný kod u VOYO 🙂 Tak je to logicky.Každý máme jinou smlouvu - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 31. března 2023 2 roky před 1 minutou, kautskym napsal: pokud to 29.4. neukončíš tak platit možná budeš uvidíme co Vodafone dá za podrobné informace 😄 V podmínkách je toto: "Získat předplatné pro službu Voyo, pokud máte tarif Komplet - jako náš zákazník s televizním tarifem Komplet máte v rámci promoakce v ceně TV tarifu také předplatné do služby Voyo." Tak záleží, co je promoakce, jak je časově/finančně specifikovaná apod. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.