Odesláno 8. dubna 2023 2 roky Dobry den dotaz ohledně kompletní nabídky tv včetně aplikace voyo jak mne bylo řečeno že je při nabídce kompletní tv za 859 Kč děkuji
Odesláno 8. dubna 2023 2 roky A co zkusit nejdříve hledat a přečíst si alespon, co se řešilo v posledních pár dnech? https://www.techforum.cz/topic/61881-voyo-v-nabídce-komplet/ Příspěvek připojen k tématu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 11. dubna 2023 1 rok je prosím nějaké nové info? chtěl bych voyo zprovoznit rodičům Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 11. dubna 2023 1 rok Zatím je můžeš přihlásit na tvůj účet. Voyo lze používat až na pěti zařízeních, přehrávání může být ale spuštěno v danou chvíli na 2 zařízeních souběžně. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 11. dubna 2023 1 rok @Technikus to vím, jen mám strach abychom se nesešli 3 nebo 4 lidi zárověň 😄 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 11. dubna 2023 1 rok Voyo zatím ve Vodafone není. Nebo se pletu? Nic jsem nikde oficiálního nečetl. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 11. dubna 2023 1 rok Autor VF chystá nějakou kooperaci s Voyo.Dokonce 31.3. se na web. stránkách Vf objevil promo kod na aktivaci Voyo.Ale z tech.důvodů už 3.4 byl tento promo kod stažen ze samoobsluhy VF.Až to dají do kupy,měl by se tento kod vrátit.Ale ti zákazníci,co si stihly Voyo přes tento kod ativovat,tak min.do konce dubna voyo funguje. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 11. dubna 2023 1 rok Mě se dnes v samoobsluze Vodafone objevil kód na Voyo a úspěšně jsem službu aktivoval 😀 Kabel 1000 Mb/s - Komplet Vodafone Station, Set-top box, CI modul Strakonice
Odesláno 11. dubna 2023 1 rok Autor Ale opět pouze na webove verzi samoobsluhy.V mobilni verzi kód na Voyo není. - - - - Brno-Kohoutovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.