Odesláno 12. dubna 2023 1 rok Před hodinou, Martin - Vodafone napsal: Dobré dopoledne, @kautskym, ano, to se mohlo stát... Standardně byste měl mít ke každému balíčku samostatný kód, jak už tady padlo. Řešíme to 🙂 asi pořád zlobím.Na PC se mě kod neobjevil Aplikace třetích stran Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 12. dubna 2023 1 rok Moje služby - TV Komplet > nastavení služeb - Aplikace třetích stran, kde vidím HBO MAX, Voyo i Netflix. U HBO MAX vidím kód, u Voyo kupon a u Netflixu nic. U HBO MAX svítí zeleně ZDARMA, u Voyo a Netflix nic. Upraveno 12. dubna 2023 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 12. dubna 2023 1 rok Já asi taky zlobím, také nic nevidím. Jenom Hbo MAX a Netflix... Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná
Odesláno 12. dubna 2023 1 rok Autor U mě už je. Upraveno 12. dubna 2023 1 rok uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 12. dubna 2023 1 rok @Martin - Vodafone@Ondra - Vodafone Pánové, objevuje se to postupně, nebo je u mě nějaký problém? Teda asi ne jenom u mě... Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná
Odesláno 12. dubna 2023 1 rok tak stejný kod pro dvě TV použít nejde, píše to že již byl kupon použit, musíte si zavolat na Vodafone pro nový 😄 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 12. dubna 2023 1 rok Zřejmě by služba měla přijít nějakým způsobem oficiálně a pak se dá cokoliv řešit - nemám Voyo v samošce, nemám kód ke druhému TV balíčku apod. Ale teď nebudou jistě moc moudří ani na prodejně / na Vodafone lince. Pořád nám nejsou známé podmínky služby Voyo Upraveno 12. dubna 2023 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 12. dubna 2023 1 rok Teď mi volal pán z technické podpory, navádí se to postupně z důvodu, aby nedošlo k problémům na serverech voyo. Což nebudu nějak dál komentovat, tohle mi bylo řečeno. Oficiálně vodafone pošle email dotčeným zákazníkům z kraje příštího týdne, kdy vlastně dojde k oficiálnímu spuštění. @TechnikusJinak podmínky jsou uvedeny na stránkach Voyo... https://voyo.nova.cz/faq/108-jak-si-mohu-aktivovat-voyo-pres-vodafone Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná
Odesláno 13. dubna 2023 1 rok No docela se téhle aktivity bojím. Manželka si platí VOYO kvůli růžovce a poslední dobou pravidelně ve čtvrtek večer kdy nasadí nový díl se nedá na VOYO připojit . Tak jestli neposílili servery , tak se máme na co těšit. - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 13. dubna 2023 1 rok To já jsem za těch cca 14 dnů ještě na žádný problém nenarazil, ale ještě se jistě čeká plno nových uživatelů Vodafone. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.