Odesláno 17. dubna 2023 1 rok Už přišel ohledně Voyo i ofiko e-mail Upraveno 17. dubna 2023 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 19. dubna 2023 1 rok Neporadí někdo prosím, jak např. u hororů apod. žánrů nějak trvale předvyplnit, že jsem plnoletý? Opakovaně se mi zobrazuje: Přístup k obsahu pro dospělé a je nutno zadat datum narození. Přitom v profilu Voyo datum je, ale ničemu to nepomohlo. Rodičovská kontrola je neaktivní. Co víc? Upraveno 19. dubna 2023 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 19. dubna 2023 1 rok Autor zadej tam to datum do těch kolonek a ulož .Mělo by to poté fungovat - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 19. dubna 2023 1 rok No ale to chce zadat i u každého dalšího filmu "zakázaného" žánru. Jak se toho zbavit trvale? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 19. dubna 2023 1 rok Autor tak to sem mylsel že to bude fungovat,ale očividně prd - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 19. dubna 2023 1 rok U mě ne, zadám, pustí mě to se dívat, ale na jiný film opět s tímto omezením to chce zadat datum narození. Přitom v profilu je, stejně tak je neaktivní rodičovská kontrola. Tak jak se toho zbavit? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 19. dubna 2023 1 rok Autor Odpověd od Voya Zkontroloval jsem nastavení systému. Bohužel u titulů, které jsou 18+ je vždy vyžadováno ověření. Rodičovská kontrola kompletně zamezuje přehrávání určitých titulů s věkovým omezením. Nejedná se tedy o problém s rodičovskou kontrolou. Omlouvám se za zmatek z mé strany. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 22. dubna 2023 1 rok Ve smlouvě Voyo vidím: Pokud Registrovaný uživatel Rodičovskou kontrolu nenastaví, bere na vědomí, že Služba Voyo bude přístupná v plném rozsahu, tedy bude přístupný veškerý obsah určený široké dospělé veřejnosti, který může obsahovat nahotu, sexuální aktivity, násilí, vulgární jazyk, užívání alkoholu, tabáku, drog, návykových látek, nebo jiný svou povahou nevhodný obsah. Registrovaný uživatel je výhradně odpovědný za dohled nad veškerým užíváním svého Uživatelského účtu - - - CA modul OVA
Odesláno 22. dubna 2023 1 rok Přišlo mi od "zpravy@vodafone.cz"... Také... Ke Kompletu... čili předpokládám, že to je pravý a že to běží. Zkusím. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 23. dubna 2023 1 rok Uvidíme, zda bude za týden provedena další platba a pokračování předplatného Voyo. Upraveno 23. dubna 2023 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.