Odesláno 30. dubna 2023 1 rok @Technikusja mám mít prodloužení dnes. Volal jsem bývalému kolegovi do Vodafone a prý to je jen chyba samosky @Technikuszde potvrzuji, že se mi nic nestrhlo a obnovilo předplatné dále Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 2. května 2023 1 rok @kautskym Ano, díky za info, proběhlo prodloužení Voyo na další období a je to vidět stejně jako u tebe na portále Voyo - Moje předplatné. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 2. května 2023 1 rok @joju Právě proto, že máte jen TV Komfort. Voyo je až je k nabídce Komplet. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 2. května 2023 1 rok @joju Jestli o Voyo uvažujete, navýšení na Komplet se nabízí. Bude i HBO max k tomu 😛 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 16. června 2023 1 rok už je opravno že pokud má klient 2x TV tak již má dva různé kupony na VOYO Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 9. srpna 2023 1 rok Co se poslední dobou děje.Kazdy týden mě přijde email skončilo předplatné? Musím znova zadat kót aby to fungovalo. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 9. srpna 2023 1 rok To netuším, mně s TV Komplet vše funguje od aktivace zcela automaticky už několikátý měsíc Ideálně asi nechat ověřit propojení účtu tady https://tam.je/forum Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 9. srpna 2023 1 rok @Pavel mtaké mi vše s TV Komplet, funguje automaticky 🙂 jedině co mě napadá, zda @Pavel mnemáte předplatné VOYO a účtovací období telefonu ve stejný den, protože se vždy první den zúč. období aktualizuje služba a samoška 🙂 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.