Odesláno 12. dubna 2023 1 rok Hlavně u home přípojek není žádná garance 24/7/365, takže fňukalové vykompenzují tak leda Velké H.... :D - - - - -
Odesláno 12. dubna 2023 1 rok Centrum péče Zdravím všechny, tenhle výpadek nás opravdu nepostihl. Naši zákazníci mohli zaznamenat potíže při volání do sítí O2 a T-Mobile způsobené právě tím výpadkem na jejich straně 🙂 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 4. května 2023 1 rok Nefunguje mě mobilní internet ani volání. Je nějaký výpadek? Je to až teď v noci. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 4. května 2023 1 rok Praha Letňany funguje vše Edit: beru zpět už ani Letňany mám pouze EDGE Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 4. května 2023 1 rok Praha - Spořilov pouze EDGE. Volání funguje. Super Super ALLinONE Vodafone TV Play box Praha
Odesláno 5. května 2023 1 rok Byl výpadek okolo půlnoci na pár desítek minut. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 5. května 2023 1 rok A já si ráno říkal co se děje, že se mi nechce načíst DI.FM rádio a ono EDGE, koukal jsem jak puk 🙂 Letadlo nepomohlo až restart mobilu. Upraveno 5. května 2023 1 rok uživatelem Sparrow Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 5. května 2023 1 rok Informace z Twitteru Vodafone: Některým uživatelům nemusí správně fungovat mobilní internet přes LTE či 5G. Pokud se vás to týká, stačí provést restart zařízení, tedy ho vypnout a znovu zapnout. Děkujeme vám za spolupráci a omlouváme se za tuto nepříjemnost. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. května 2023 1 rok Výpadek začal už okolo 21. hodiny, alespoň dle Facebooku Vodafone Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 5. května 2023 1 rok Ještě v půl dvanácté mi data šli, pak už jsem šel do postele. Ráno jsem musel restartovat telefon a data byla zpět. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.