Odesláno 1. února 2022 3 roky @namec koukám na Můj Vodafone a cena za HBO balíček je celkem jasná, větší než jsem platil a větší než mají v ceníku... Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno
Odesláno 1. února 2022 3 roky Pro mně je nejdůležitější, zda bude aplikace dostupná na setoboxu jako je nyní Netflix. Cena a podmínky se dozvíme v průběhu měsíce ale jen doufám, že se už do té doby Vodafone přípraví a uvede i aplikaci. Upraveno 1. února 2022 3 roky uživatelem Jachym
Odesláno 6. února 2022 3 roky Nicméně ani teď není v set top boxu aplikace HBO GO. Ale je pravda, pokud aplikaci HBO MAX starší Smart TV mít nebudou, tak by to bylo dobré mít přímo v set top boxu od operátora. Já mám TV Komplet vč. HBO programů a HBO GO a předpokládám, že zde se cena měnit nebude? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. února 2022 3 roky V set top boxu je teď HBO OD a to by se snad mělo rušit, co jsem někde četl. Takže náhrada za aplikaci pro HBO Max se vyloženě nabízí 🙂 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 6. února 2022 3 roky Jestli jsem to správně pochopil, tak HBO MAX nahradí jak HBO GO, tak HBO OD. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 6. února 2022 3 roky V menu set top boxu - aplikace HBO nemám. Na ovladači HBO je, ale není to GO ale OD. Proč ta aplikace HBO OD není vidět v menu mezi aplikacemi? Ideálně by tam mohlo být i HBO GO, resp od března HBO MAX na základě tlačítka HBO na ovladači a ideálně i v menu aplikací. Upraveno 6. února 2022 3 roky uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. února 2022 3 roky HBO OD neni v menu pod aplikacemi,ale v rámci videotéky a tam pod položkou Extra. A proč neni pod app. ale ve videotéce?Protože VF. Ale do HBO OD se rychle dostaneš přes tlačítko na ovladači. Upraveno 6. února 2022 3 roky uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 8. února 2022 3 roky Centrum péče HBO OD není aplikace, ale jde o jednu z kategorií videotéky. Proto není vidět mezi aplikacemi 🙂 Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 9. února 2022 3 roky Nicméně by mohla být v set top boxu aplikace HBO GO, nebo od března HBO MAX. Navíc, pokud aplikace HBO MAX nebude mít podporu všech smart televizí a primárně těch starších. Nebo na TV, na které byla aplikace HBO GO půjde zprovoznit i nově HBO MAX? Snad nebude nutné kupovat novou TV, pokud by aplikace nebyla v set top boxu 🙃 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 9. února 2022 3 roky HBO? Však 90 % filmů co je dnes na HBO, bude za půl roku na neplacených TV. Netflix jw už o něco lepší, protože se soustředí spíše na vlastní produkci která nikdy nebude dostupná na free tv. Ale filmy velkých studií busou vždy časem na free tv. Basic Basic+ - - Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.