Návštěvník Lukáš Geisselreiter Odesláno 8. března 2022 Sdílet Odesláno 8. března 2022 Kupuju přímo od HBO, protože Vodafone to nechal i pro ty co ještě HBO nemají za 199Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MekliCZ Odesláno 8. března 2022 Sdílet Odesláno 8. března 2022 Za těch pár minut jsem si zvládnul všimnout, že jak na Apple TV, tak na Samsungu vždycky stream začíná v té úplně nejhorší kvalitě a až pak se zlepšuje. Až příliš adaptivní streaming, docela to kazí první dojem. 1 Citovat 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek-81 Odesláno 8. března 2022 Sdílet Odesláno 8. března 2022 Nabídka filmů teda zatím nic moc. Netflix je pořád napřed. 2 1 Citovat Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 8. března 2022 Sdílet Odesláno 8. března 2022 (upraveno) @MekliCZ Úplně stejně se choval i HBO GO několik let - zpočátku horší kvalita a během několika vteřin se kvalita zlepší. Upraveno 8. března 2022 uživatelem Technikus 2 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lukáš Polák Odesláno 8. března 2022 Sdílet Odesláno 8. března 2022 Spuštěna oficiální aplikace: https://digital.rozhlas.cz/vodafone-zpristupnil-videoteku-hbo-max-primo-pres-set-top-box-8697702 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 8. března 2022 Autor Sdílet Odesláno 8. března 2022 (upraveno) na webu mě to píše Zadané informace nejsou platné. Pořád mě to přihlašuje pouze na HBO GO. Upraveno 8. března 2022 uživatelem Pavel m Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno 8. března 2022 Centrum péče Sdílet Odesláno 8. března 2022 Informace k prvnímu přihlášení, ale i k případné registraci už najdete také na https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/vodafone-tv-hbo/. Pro naše zákazníky máme náhradu za sekci HBO OD ve Videotéce (ta do budoucna nebude), a to v podobě oficiální aplikace HBO Max 🙂 V set-top boxech Vodafone TV je automaticky k dispozici v menu nebo přes tlačítko HBO na dálkovém ovládání (má většina ovladačů). @Technikus V aplikaci Můj Vodafone dochází k přejmenování spolu s dnešní aktualizací, ve webové verzi Můj Vodafone k tomu dojde během týdne. Údaje jsou však platné i pro HBO Max. 3 Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník peno Odesláno 8. března 2022 Sdílet Odesláno 8. března 2022 před 4 hodinami, Lukáš Geisselreiter napsal: Kupuju přímo od HBO, protože Vodafone to nechal i pro ty co ještě HBO nemají za 199Kč Na druhou stranu v tom jsou i kanály v kabelovce, ne? Já od T-Mobile mám jenom HBO Max, bez kanálů (protože od nich mám jen mobil, ne televizi, kterou mám od Vodafone, ale bez HBO), ale zas jen za 111, což je i míň, než u HBO po té 33% slevě. Čekám ale, že to zvednou, protože tohle je na tu naši operátorskou sebranku až moc výhodné 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkoci Odesláno 8. března 2022 Sdílet Odesláno 8. března 2022 Já se divím té malé nabídce obsahu ve 4K+ATMOS, kdy spousta věcí, co je pouze v HD, byla remasterována do 4K. 3 Citovat - Super+ - - Praha 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tom Burger Odesláno 8. března 2022 Sdílet Odesláno 8. března 2022 Vůbec netuším, proč mi přes 4K STB od Vodafone a připojením přes HDMi do receiveru 7.1 spouští vše z HBO Max jen ve stereu : / Netflix běží bez problémů prostorově, tady je ale nějaký problém .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.