Odesláno 8. března 2022 3 roky Kupuju přímo od HBO, protože Vodafone to nechal i pro ty co ještě HBO nemají za 199Kč
Odesláno 8. března 2022 3 roky Za těch pár minut jsem si zvládnul všimnout, že jak na Apple TV, tak na Samsungu vždycky stream začíná v té úplně nejhorší kvalitě a až pak se zlepšuje. Až příliš adaptivní streaming, docela to kazí první dojem. 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 8. března 2022 3 roky Nabídka filmů teda zatím nic moc. Netflix je pořád napřed. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 8. března 2022 3 roky @MekliCZ Úplně stejně se choval i HBO GO několik let - zpočátku horší kvalita a během několika vteřin se kvalita zlepší. Upraveno 8. března 2022 3 roky uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 8. března 2022 3 roky Spuštěna oficiální aplikace: https://digital.rozhlas.cz/vodafone-zpristupnil-videoteku-hbo-max-primo-pres-set-top-box-8697702
Odesláno 8. března 2022 3 roky Autor na webu mě to píše Zadané informace nejsou platné. Pořád mě to přihlašuje pouze na HBO GO. Upraveno 8. března 2022 3 roky uživatelem Pavel m Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 8. března 2022 3 roky Centrum péče Informace k prvnímu přihlášení, ale i k případné registraci už najdete také na https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/vodafone-tv-hbo/. Pro naše zákazníky máme náhradu za sekci HBO OD ve Videotéce (ta do budoucna nebude), a to v podobě oficiální aplikace HBO Max 🙂 V set-top boxech Vodafone TV je automaticky k dispozici v menu nebo přes tlačítko HBO na dálkovém ovládání (má většina ovladačů). @Technikus V aplikaci Můj Vodafone dochází k přejmenování spolu s dnešní aktualizací, ve webové verzi Můj Vodafone k tomu dojde během týdne. Údaje jsou však platné i pro HBO Max. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 8. března 2022 3 roky před 4 hodinami, Lukáš Geisselreiter napsal: Kupuju přímo od HBO, protože Vodafone to nechal i pro ty co ještě HBO nemají za 199Kč Na druhou stranu v tom jsou i kanály v kabelovce, ne? Já od T-Mobile mám jenom HBO Max, bez kanálů (protože od nich mám jen mobil, ne televizi, kterou mám od Vodafone, ale bez HBO), ale zas jen za 111, což je i míň, než u HBO po té 33% slevě. Čekám ale, že to zvednou, protože tohle je na tu naši operátorskou sebranku až moc výhodné 😀
Odesláno 8. března 2022 3 roky Já se divím té malé nabídce obsahu ve 4K+ATMOS, kdy spousta věcí, co je pouze v HD, byla remasterována do 4K. - Super+ - - Praha 7
Odesláno 8. března 2022 3 roky Vůbec netuším, proč mi přes 4K STB od Vodafone a připojením přes HDMi do receiveru 7.1 spouští vše z HBO Max jen ve stereu : / Netflix běží bez problémů prostorově, tady je ale nějaký problém ..
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.