Odesláno 17. dubna 2023 1 rok Tak vidím, že se spuštěním oficiálního VOYO, se mění i TV tarify 😄 , doufám že nebudu muset měnit balíček 😮 https://www.vodafone.cz/televize/programy/ Upraveno 17. dubna 2023 1 rok uživatelem Ondra - Vodafone Upravil jsem nadpis Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 17. dubna 2023 1 rok Vodafone mění tv balíčky. https://www.mediaguru.cz/clanky/2023/04/vodafone-tv-meni-nabidku-zavadi-tri-balicky-i-s-voyo/ - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 17. dubna 2023 1 rok Takže je to vlastně zdražení. Doteď stál základní tarif Vodafone tv - Klasik 80 Kč k pevnému internetu a asi 230 Kč bez internetu. To že přidaj pár programů navíc a videotéku na tom nic nemění. Někdo preferuje jen základní nabídku za malou cenu a o to teď přišel. Upraveno 17. dubna 2023 1 rok uživatelem DariusCZ - - Klasik 2x CA modul Praha 11 - Chodov
Odesláno 17. dubna 2023 1 rok Mě by zajímalo, jak to bude s Kompletem... ten se už nově vůbec nikde nezmiňuje... Zůstane? Za jakejch podmínek? Stejných? Jak do budoucna? Čtu jen, že můžu mezi tarifama přepínat, ale tím je asi myšleno mezi novejma...
Odesláno 17. dubna 2023 1 rok Autor výhoda, je že staré tarify původním klientům nechají 🙂 a nemusí se měnit 🙂 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 17. dubna 2023 1 rok Ale néééé 😞 Co to zase vymysleli 😞 Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 17. dubna 2023 1 rok před 31 minutami, kautskym napsal: výhoda, je že staré tarify původním klientům nechají 🙂 a nemusí se měnit 🙂 Tak snad zůstane i cena původní. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 17. dubna 2023 1 rok Autor @namecano zůstane ptal jsem se, protože mám šplhni si tarify Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 17. dubna 2023 1 rok Chápu to správně, že nově je jen jeden tarif TV a maximálně k tomu lze ještě nabalovat balíčky a služby, ale vše je navíc k té TV základní nabídce? Je zajímavý, že maj na webu i tento "původní" ceník platný ode dnešního dne 🙄 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 17. dubna 2023 1 rok Autor to je asi pro stávající klienty, kteří TV mají Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.