Odesláno 18. dubna 2023 1 rok ono i to VOYO taky skončí v Kompletu si myslím.Bude jenom v novém balíčku.No uvidíme jak to dopadne. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 20. dubna 2023 1 rok Centrum péče Řešení @Pavel m Je to tu sice plné spekulací, ale přece jen - Voyo jsme jako dárek přidali všem zákazníkům Kompletu a v nové nabídce je zahrnuté v balíčku Family, to platí. Neřekli jsme, že by Voyo bylo v Kompletu jen na měsíc apod. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 15. května 2023 1 rok V 18. 4. 2023 v 17:23, CableG napsal: Neříkám nic, ale na moje slova dojde 🙂 Zrovna teď jsem vzpomínal, jak se mohla jmenovat ta firma, se kterou jsem na ten stejnej kabel jako používám i teď kdysi podepisoval smlouvu - KabelNet, je to možný? Takže jako pamětník si troufám predikovat, že to bude jako to bylo zatím vždycky - staré tarify nelze aktivovat, ale nechají se žít. Další krok bude, že nové programy/benefity budou přibývat pouze v nových tarifech, následkem čehož i největší staromilci dřív nebo později staré tarify opustí. Koneckonců rozhodnul jsem se udělat zátěžový test - sloučím si smlouvu, na které mám internet, se smlouvou, na které mám televizi. Jestli se dozvím, že tarif Komplet nejde přesunout, tak nebudu vůbec překvapenej 🙂 Jen pro informaci jak probíhá zmíněný test - 18.4. jsem na webu Vodafonu zakliknul "Zavolejte mi" a zatím čekám. V případě změny dám vědět 😀 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 15. května 2023 1 rok Asi standard. Při posledním hovoru mi technik slíbil, že zavolá druhý den. Už čekám od loňského dubna nebo května. Tak hodně štěstí. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 15. května 2023 1 rok Takže, asi ani jeden z vás neřešíte nic důležitého, protože čekat měsíc, nedej bože rok, mi nepříjde jako řešení akutního problému. To já zavolám na infolinku, cca kolem poledního proklikám to a do max 15 min mám někoho na uchu, a problém vyřešen. Ale potřebuji pomoc max 2x do roku. Tak nevidím kde je problém, pokud něco potřebuji, tak se snažím. Ale jak koukám a né jenom zde, tak sytém platím jim, tak pošlu email, kliknu na tlačítko (to mne fakt dostalo) aj. A za těch cca 700,- měsíčně se operátore pose....... Uplně zbytečný nervy, nebo koníček? Asi už jsem starej, ale byla hláška "voják se stará, voják má" ? A to mám modrou 🙂 A teď do mne Upraveno 15. května 2023 1 rok uživatelem Sparrow Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 16. května 2023 1 rok Ano, zajisté, voják se snaží, voják má. Hurá, ty jsi nad tím zvítězil a ani ti nevadí, že si s ostatními vytírá VF pr*el. A teď do mě. Možná ještě příklad: jezdí se na zelenou, stojí na červenou. Protože občas někdo na červenou do křižovatky vjede a způsobí nehodu, je potřeba ne dodržovat zákon o provozu na pozemních komunikacích, ale napřed poslat do křižovatky zvěda a až potom bezpečně projet. To víš: voják se snaží, voják má. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 16. května 2023 1 rok Autor @Sparrowtak ono ne všechny technické problémy jde řešit hned, já už přes měsíc čekám na druhý kód k druhé TV komplet na Voyo, protože se mi ke dvěma TV komplet vygeneroval jeden a ten samí kód, a je to přijaté jako incident, kde mají individuální dobu vyřešení klidně až 60 dní a více Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 16. května 2023 1 rok To já netvrdím, jen jsem reagoval na ty dva předemnou, jeden čeká až mu po roce zavolá technik a druhý už měsíc "testuje" tlačítko "Zavolejte mi" 😞 Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 16. května 2023 1 rok Autor to máš pravdu Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 16. května 2023 1 rok @Sparrow ad "testuje tlacitko Zavolejte mi" - a pritom kdyby vedeli, ze chce zaregistrovat a poridit Inet/TV pro celou svoji 30 clennou familii, asi by se pretrhli Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.