Odesláno 30. června 2023 1 rok To jsem zvědavý zda zítra budu ještě mít Premiér Sporty v balíčku Komplet. Je tam něco co chci vidět a ani na infolince mě nedokáží odpovědět. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 30. června 2023 1 rok @LadikNejen zítra, ale i 1. srpna 🙂 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 30. června 2023 1 rok Autor on je nějaký nový balíček Vodafone TV? Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 30. června 2023 1 rok No, staronový se asi chystá 😄 Ale nikde na webu Vodafone jsem k tomu nic nenašel. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 30. června 2023 1 rok Autor já právě taky ne 😄 @Marek-26ani na intranetu nic není? 😄 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 1. července 2023 1 rok Tak vzhledem k tomu, že tam je vše, tak asi (tedy určitě) náhrada za Komplet. Což kvituji jako dobrý nápad. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 1. července 2023 1 rok Nóóóó, ... asi vyšší, než ta současná. Ostatně to je smyslem těch všech různých úprav. Protože všechny firmy u nás pláčí, jak mají vyšší náklady a tak podobně. Jenom my, fyzické osoby, žádné vyšší náklady nemáme. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 1. července 2023 1 rok Autor AllinOne není ale nikde v ceníku nic, proto se ptám, Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.