Odesláno 11. srpna 2023 1 rok Tak jsem se ptal na Messengeru jak to bude s Premiér Sporty po patnáctém srpnu a prý to v balíčku Komplet i nadále zůstává. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 14. srpna 2023 1 rok Centrum péče Je to tak, pro uživatele nabídky Komfort akční nabídka končí, od 15. srpna však Premier Sporty stále pokračují v nabídce Komplet a samozřejmě jsou součástí aktuálně nabízeného balíčku Sport a ALLinONE. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 21. srpna 2023 1 rok Bylo by fajn, kdyby se u programu zobrazila timeline s předchozími a následnými pořady jako to bylo dřív. Teď tam je vidět pouze série toho samého pořadu. Občas je část pořadu přetažená na další a pak se musí složitě hledat na úplně jiné stránce. Nebo se stane, že jsem začal pořad sledovat později a ten se předčasně ukončí a najede to na další, ale dostat se zpět už zase jednoduše nejde. Super Super - - Plzeň
Odesláno 7. dubna 2024 7. dub Je tu někdo, kdo má ALLinONE za nižší než ceníkovou cenu? Upraveno 7. dubna 2024 7. dub uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 7. dubna 2024 7. dub Zdravím , před rokem (leden) jsem dostal při hovoru s retenčním mimojiné nabídku na přechod z Tv Komfort na Komplet s 50% slevou (z ceníkové ceny tedy na cca 450Kč). Tehdy jsem to nevyužil, při kontaktováni v létě už prý nabídka nebyla aktuální , protože se už v zájmu Vodafonu tlačily (od dubna) nové Tv tarify. Takže jsem skončil místo Tv Komplet na ALLinONE , ale pod 600 jsem se už s tímto Tv balíkem nedostal. 🤨🤷 Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.