Odesláno 23. dubna 2023 1 rok Noo možná na tom něco bude, protože skoro všichni uživatele co si v tomto vlákně stěhují, sem podle logu napsali z IPv6 adresy. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 23. dubna 2023 1 rok Ja to pociťuji také, už od pátku večera. Mám IPv4. Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná
Odesláno 23. dubna 2023 1 rok @Ivo Mašek Ukazuje ti to 1000/1000 ? Tak to se asi díváš do nastavení síťové karty ne ? Ta je s Compalem spojena Gbps Ethernetem. Nemůžeš mít 1000/1000 u Docsis. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 23. dubna 2023 1 rok Už to poslední dvě hodiny vypadá, že je vše zase v pořádku. I po telefonu (abych zrušil nesmyslný výjezd technika, který mi Vodafone naplánoval) mi sdělili, že problém byl již opraven.
Odesláno 23. dubna 2023 1 rok Blblo to tak od stredy az vcera me to vedlo ze zidle ze jsem zacal zkoumat cim to je kdy resety ani tovarni nastaveni nepomohlo. Zjistil sjem ze co 2 minuty byl chvilku nedostupny DNS server (dekujem VF ze si v DHCP nemuzem nastavit vlastni!) . Rano jsem tam volal a prakticky me ukazali zvednuty prostrednicek, ze me nekdo zavol, at jsem u modemu celej den. V jednu me to nedalo a volal jsem jim znova, pani ze maj dva dny vypadek, rikam ze u me zadnej hlasenej neni a blbne to uz dyl. Tak ze pry mez 16-17 nekdo zavola... pochybuju. Na druhou stranu , zda se to byt "vyresene", odezva DNS uz se drzi v ramci mezi, jen cca kazde 2 min vyskoci na 250ms, ale jiz bez timeoutu. Upraveno 23. dubna 2023 1 rok uživatelem Corvikk
Odesláno 23. dubna 2023 1 rok Taky se mi zdá, že už je to v normě. Uvidíme večer, tam se mi to projevovalo nejvíce. Upraveno 23. dubna 2023 1 rok uživatelem ToMiR Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná
Odesláno 23. dubna 2023 1 rok Já mám určitě IPv4 a taky to v pátek zlobilo, takže omezení jen na IPv6 se mi nezdá. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 24. dubna 2023 1 rok Centrum péče Řešení Pěkné ráno, jednalo se skutečně o potíže z naší strany - zpomalení internetu na IPv6 😞 Technikům se podařilo vše dořešit včera v odpoledních hodinách. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.