tomus Odesláno 23. dubna 2023 Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Noo možná na tom něco bude, protože skoro všichni uživatele co si v tomto vlákně stěhují, sem podle logu napsali z IPv6 adresy. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMiR Odesláno 23. dubna 2023 Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Ja to pociťuji také, už od pátku večera. Mám IPv4. Citovat Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daviddvbc Odesláno 23. dubna 2023 Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 @Ivo Mašek Ukazuje ti to 1000/1000 ? Tak to se asi díváš do nastavení síťové karty ne ? Ta je s Compalem spojena Gbps Ethernetem. Nemůžeš mít 1000/1000 u Docsis. Citovat Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník AlexSnow Odesláno 23. dubna 2023 Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Už to poslední dvě hodiny vypadá, že je vše zase v pořádku. I po telefonu (abych zrušil nesmyslný výjezd technika, který mi Vodafone naplánoval) mi sdělili, že problém byl již opraven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Corvikk Odesláno 23. dubna 2023 Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 (upraveno) Blblo to tak od stredy az vcera me to vedlo ze zidle ze jsem zacal zkoumat cim to je kdy resety ani tovarni nastaveni nepomohlo. Zjistil sjem ze co 2 minuty byl chvilku nedostupny DNS server (dekujem VF ze si v DHCP nemuzem nastavit vlastni!) . Rano jsem tam volal a prakticky me ukazali zvednuty prostrednicek, ze me nekdo zavol, at jsem u modemu celej den. V jednu me to nedalo a volal jsem jim znova, pani ze maj dva dny vypadek, rikam ze u me zadnej hlasenej neni a blbne to uz dyl. Tak ze pry mez 16-17 nekdo zavola... pochybuju. Na druhou stranu , zda se to byt "vyresene", odezva DNS uz se drzi v ramci mezi, jen cca kazde 2 min vyskoci na 250ms, ale jiz bez timeoutu. Upraveno 23. dubna 2023 uživatelem Corvikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Skynny Odesláno 23. dubna 2023 Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Jo, vypadá to mnohem lépe už. 🙏 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMiR Odesláno 23. dubna 2023 Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 (upraveno) Taky se mi zdá, že už je to v normě. Uvidíme večer, tam se mi to projevovalo nejvíce. Upraveno 23. dubna 2023 uživatelem ToMiR Citovat Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny Odesláno 23. dubna 2023 Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Já mám určitě IPv4 a taky to v pátek zlobilo, takže omezení jen na IPv6 se mi nezdá. Citovat 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Řešení Veronika - Vodafone Odesláno 24. dubna 2023 Centrum péče Řešení Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Pěkné ráno, jednalo se skutečně o potíže z naší strany - zpomalení internetu na IPv6 😞 Technikům se podařilo vše dořešit včera v odpoledních hodinách. Citovat 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlos Odesláno 24. dubna 2023 Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Kde zjistím jestli mám IPv6 Citovat - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.