Přejít na obsah

Zrušení zasílání SMS s informacemi o vyúčtování

Doporučené příspěvky

tak zrušit pouze zvuk příchozí sms od konkrétního kontaktu (ne veškerá příchozí oznámení) není zas tak jednoduché pokud kontakt není uložen a uložit nejde  - poraďte, mám android 14 a nikde jsem nenašel v nastavení... jde to obejít nastavením volby Nerušit v časovém rozpětí...

Ale tady jde hlavně o princip , Vodafone něco oficiálně tvrdí a skutečnost je opět jiná ...🤨

• Premium
  • Basic+
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Olmütz

@Iceman06

Můžu si informační zprávy o vystavení Vyúčtování vypnout?

Pokud nepotřebujete dostávat informaci o vystavení Vyúčtování, můžete nás telefonicky kontaktovat na Lince péče o zákazníky nebo se zastavit osobně v prodejně a požádat o vypnutí těchto zpráv. V tom případě vám přestaneme posílat SMS nebo e-mail s informací o vystavení Vyúčtování.  

Když si vypnete informační zprávy o vystavení Vyúčtování:  

*své Vyúčtování najdete v samoobsluze Můj Vodafone 

*nadále vám budeme posílat PDF Vyúčtování přímo do e-mailu (pokud jste si službu aktivovali) 

*stále vám také budeme posílat potvrzení o přijetí platby 

https://www.vodafone.cz/pece/vyuctovani-platby-kredit/nastaveni-vyuctovani/informace-o-vyuctovani/

Upraveno uživatelem kautskym
  • Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves

Mám telefonní číslo také v jiné síti, od Vodafone mám pouze kabelovou televizi, a od určité doby už mi nechodí ani SMS o vystaveném vyúčtování ani SMS o přijetí platby. Obojí mi chodí pouze do emailu. Takže určitě to nějak jde nastavit. Už si nepamatuji jestli jsem někde něco nastavoval, možná v Můj Vodafone něco.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • TV Komplet
  • CA modul
  • Praha

Tak ono síť Vodafone je brána i jako virtuálové v síti Vodafone. 

• Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves

tak ještě jednou.....

kontaktní číslo mám u T- Mobilu,  vyúčtování chodí do mailu, info o vyúčtování a platbě chodí formou sms, což dle Vodafonu nelze....

Takže by pár lidí z Vodafonu mělo nafasovat lopaty a krumpáče a jít toho zakopanýho psa hledat .....

• Premium
  • Basic+
  • ALLinONE
  • Olmütz
Na příchozí SMS podržím prst a dole v liště se mně nabídne přeškrtnutý zvoneček Oznámení, na což kliknu a pak už jsou veškeré zprávy z tohoto tel. čísla doručovány jako ztišené. Netřeba nic ukládat do Kontaktů.
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Děkuji za tip 👍🙂

sice to u mě takto jednoduše nefunguje, ale navedl jste mě na možnost u zpráv Vodafone zobrazit oznámení, zrušil jsem možnost plovoucí oznámení a ejhle, sms dorazí i do plovoucího okna ale zvuk a vibrace se nekoná 🦸    díky moc ... 👍

• Premium
  • Basic+
  • ALLinONE
  • Olmütz

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...