Odesláno 4. května 2023 1 rok Zdravím, mám internet od vodafone s routerem Zyxel. Potřebuji změnit IP kvůli jedné stránce, je u vodafonu nějaká možnost? Jinak na mojeip.cz vidím svoji ip 31.30.***.*** ale podle ipconfig ji vidim jako 192.168.***.*** Jde ta IP změnit? Do adminu routeru se nedostanu, asi by potřeboval tvrdý restart. Jestli to vůbec jde, jinak asi nemá ten smysl restart dělat.
Odesláno 4. května 2023 1 rok @razor911 192.168.x.x je tzv. privátní IP adresa. Ta se přiděluje zařízením na vnitřní síti. IP 30.31.x.x je tou, kterou se identifikujete do internetu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. května 2023 1 rok Super děkuji. A je možnost ji nějak změnit než přes VPN nebo proxy? Před 5 měsíci jsem měl jinou koncovku *** než mám třeba teď. Je možnost to zase změnit?
Odesláno 4. května 2023 1 rok Zkus odpojit přes noc router, třeba to pomůže a lízne si to jinou IP. Premium - Cinema Vodafone Station WiFi 5 Kladno
Odesláno 4. května 2023 1 rok Ručně změnit přidělenou IP adresu není nijak možné, jediná varianta je jak už bylo uvedeno, odpojit router od internetu na co nejdelší dobu a doufat že mezitím vyprší zápůjčka stávající IP adresy a dostane přidělenou jinou. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. května 2023 1 rok @razor911 Nebo hledej jestli umí router změnit MAC na xDSL portu a pak restart. Za mého mládí borci ochomítajíci se kolem "razor 1911" tyhle věci uměli. - - - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.