Odesláno 4. května 2023 1 rok Jen tak pro pobavení sem přidám foto mého grafu útraty. Na ose Y je hladina 1700Kč, kterou ovšem překračují i částky pod 1700Kč 😄 Ten graf nedává smysl 😄 Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 4. května 2023 1 rok Evidentně ten graf nefunguje, je všude stejně vysoký 🙂 tušíš, kdy naposledy fungoval? Když jsem koukal na jiný účet, kde je jen mobilní číslo, tak tam je to v pořádku. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. května 2023 1 rok Autor Poprvé jsem si závady všiml asi před měsícem. Ale ten graf co jsi postnul ty je taky chybný. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 4. května 2023 1 rok Ano je 🙂 ten druhý screen jsem sem nedal. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. května 2023 1 rok Tenhle graf mám taky podobný a přitom platím cca polovinu. I na FA jsou uvedené podivné hodnoty. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 4. května 2023 1 rok @ludekUPCprotože máte platby přes SIPO Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 17. května 2023 1 rok Centrum péče @DaviddvbcPěkné odpoledne, děkujeme za upozornění a opravu nasadíme pravděpodobně na konci května 😊 Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.