Odesláno 23. května 2023 1 rok Již takovým charakterem za poslední půlrok se stává, že internet sice běží, ale občas neodpovídají DNS servery. Stejné chování zpravidla pozoruji na různých místech v Praze na různých strojích. DNS servery provided by DHCP: 31.30.90.11 31.30.90.12 Vodafone, vnímáte výpadky těchto DNS serverů ze své strany a řeší se to? Je doporučeno využít případně jiných DNS serverů? Např. po přepnurí na google DNS servery vše běží v pořádku.
Odesláno 23. května 2023 1 rok Take jsme musel prenastavit DNS na goolglovske 8.8.8.8. Je to opravdu prijemne chovani, kdyz jiz navazana spojeni stale funguji, ale nova se nedari navazat kvuli nefunkcni DNS. Super - - Compal CH7465 Brno
Odesláno 23. května 2023 1 rok Centrum péče Pěkné dopoledne, v tuto chvíli technici evidují možné potíže s kabelovým internetem a pracují na opravě s nejvyšší prioritou, tak věřím, že to bude co nejdřív v pořádku. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 23. května 2023 1 rok Tak on tenhle stav, jak pozoruji tady u mě, trvá poměrně dlouho. Je to náhodné, někdy 2x za den, někdy jednou. Před chvílí zrovna u mě, asi na 4 minuty. Takže jsem opět přepnul na inet od Grape (kde tohle nepozoruji jak je rok dlouhý !!!). A udělám to tak, že hlavní inet bude Grape, a Vodafone již jen pouze záložní. nedá se svítit. Sorry. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 23. května 2023 1 rok Centrum péče Již by mělo docházet k postupnému obnovení. Za komplikace se omlouvám 😞 Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 23. května 2023 1 rok Jakmile jsem na mobilu nastavil vlastní DNS server od googlu, tak internet zase začal normálně fungovat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 23. května 2023 1 rok Centrum péče Již by mělo docházet k postupnému obnovení. Za komplikace se omlouvám 😞 Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 23. května 2023 1 rok Internet od bývalého UPC mám už dvacet let, ale tohle opravdu začlo až s přechodem na infrastrukturu Vodafone. Není to zdaleka poprvé. DNS od Googlu není řešením, je nedůvěryhodné. Nejde to pořád. Upraveno 23. května 2023 1 rok uživatelem Puppy2022
Odesláno 23. května 2023 1 rok @Puppy2022 Doporučuji Cloudflare DNS a počkat si na DNS4EU, co z toho vyleze. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.