Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ta kontrola HDCP stejně nefunguje u VF dobře. Někdy to označí za neodpovídající i když jindy to funguje. Je to loterie a někdy má holt člověk i štěstí a může využívat službu, kterou si zaplatil.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Návštěvník Zdenek

Končím s tímhle krámem! Není možný platit za TV a neustále sledovat jen Médium nelze přehrát. Zkuste to prosím znovu. (WV1862).

Když chytráci neumí napsat fungující aplikaci, tak mají koupit co už funguje. Zlatý UPC!!!

To bylo zase dneska pokoukáníčko. Pustil jsem si odpoledne dokument "Záhadná planeta" na Prima Zoom.... katastrofa! Každých pět vteřin se to zasekávalo, pořád se točilo kolečko, a nepomáhalo vůbec nic, ani restart PC. Přitom internet stabilní, vše ostatní fungovalo dobře, dokonce i přehrávání snímků ve 4K z YouTube. Nakonec jsem to vzdal a pořad ÚPLNĚ V POHODĚ A BEZ PROBLÉMŮ! dokoukal u konkurence... 🤔 

Pánové z Vodafonu by měli namísto planých slibů a neustálých výmluv trochu zabrat, jinak si nadobro odradí i ten zbytek doposud trpělivých zákazníků.... 

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • VTV Premium box
  • Bílina

Taky mám na počítači WV1862.

Smazána historie jak v Chrome tak v Edge a nic. Vidím akorát načítací kolečko, ale po chvíli chyba... 

Na OS Tizen v Samsung TV i na Android TV mi Vodafone TV jede.

Upraveno uživatelem Technikus
  • Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha

S chybou Wv1862 se peru pár dní ale zatím bez úspěchu. Ani google nepomohl. VF musel neco v aplikaci pro prohlížeč změnit, protože před týdnem všechno fungovalo.

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465, CA modul
  • Plzeň
  • po 2 týdnech...

Proboha, co je zase za problém? Asi nějaká novinka, WF052 ani není v tom šíleně dlouhém Markovo seznamu... Ještě dopoledne to šlo a normálně jsem koukal! Mě to připadá, že nějaký Vodafoňácký počítačový algoritmus hledá stále nové a nové číselné kombinace chybových hlášek, aby je mohl následně ve své webové televizi použít...  🤬

Snímek -tv.vodafone.cz.jpg

Upraveno uživatelem RichardHorcic
doplnění
  • 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • VTV Premium box
  • Bílina

WF052 – Nepodporovaný prohlížeč, což tam v AJ je i uvedeno. Klasicky se ukazuje těm, co používají operu, což předpokládám nebude zde konkrétně problém. Co je použito za prohlížeč? Nemůže to ovlivnit nějaké rozšíření (třeba na změnu User agenta)?

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...