Odesláno 18. února18. úno Tak já zatím vidím v DVB-C jsou v set top boxech navíc 1) Love Nature 4K, 2) IN Ultra 4K, 3) reklamní kanál pozice 100 nebo 101 - momentálně Nova Sport 6 Upraveno 18. února18. úno uživatelem Michal Kourek Basic - ALLinONE, 18+ Vodafone TV app Google, Vodafone TV app LG, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno 12. března12. břez dobry den nejde mi spustit vodafone tv na macbooku v zadnem prohlizeci hlasi mi to pokazde chybu WF052 at uz je to jakykoliv prohlizec - - - - Šternberk
Odesláno 13. března13. břez Zde na webu se dá i vyhledávat, stačí jen napsat tu chybu a něco o tom si přečíst - https://www.techforum.cz/search/?q=WF052 &quick=1A pak co píše i vodafone - Pokud váš systém, prohlížeč nebo zařízení nepodporujeme, nemusí přehrávání televize fungovat a nejčastěji se zobrazí chyba WT1806, WT1807, WT1809 nebo WF052. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 13. března13. břez Ale ono to už nějakou dobu šlo (nebo aspoň mám takový pocit). Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 14. března14. břez Autor Centrum péče @Marek PlačekDobrý den, Marku, na macOS funguje přehrávání pouze v prohlížeči Safari. V jiných to vyhodí chybu, kterou jste zmínil. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 15. března15. břez Když mám zobrazený EPG a kliknu nahoře na lupu, tak to v epg nic nenajde Hledá to jen ve videotéce. Jde nějak vyhledávat i v epg? Snad všechna konkurence to umí a je to základní funkce. Další věc: když mám zapnuté živé vysílání nějaké TV, tak při příští návštěvě webu není tato TV stanice v "pokračovat ve sledování". Konkurence to tam má a je to super. Samotné procházení EPG komfortem neoplývá už vůbec. Doleva a doprava je nutné procházet šipkou nahoře. Ač věčný kritik služeb O2 to musím zhodnotit tak, že procházení EPG v oneplay, kde se jde jednoduše posouvat stiskem levého tlačítka myši a táhnutím do stran a nahoru a dolů je úplně jiná třída komfortu. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 15. března15. břez Vyhledávání v pátek už fungovalo. To už to zase nejde? Procházení EPG je lepší naprosto všude 🙁 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 3. dubna3. dub Vyhledávání v prohlížeči sice funguje, ale komfortní není. Když hledání vyhovuje více pořadů a jeden rozkliknu, tak po zavření detailu pořadu mě to nevrátí zpět na výsledky hledání, ale na výchozí obrazovku a můžu hledat znova. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 4. dubna4. dub dnes aktualizace webové verze VTV a novinky nejdou spustit .Přidány programy v 4 k ale nehrají . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 4. dubna4. dub Pokud je Inultra součástí celé programové nabídky, proč jej nevidím a končím u 204? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.