Odesláno 25. května 2023 1 rok Tak doma jsem se přes Chrome přihlásil, ale po spuštění čehokoliv - chyba WV1863, tu ještě neznám 😄 Ale mám to jako doplňkovou službu, tak to neřeším, dělám beta testera 🙂 Upraveno 25. května 2023 1 rok uživatelem Sparrow Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 25. května 2023 1 rok Mně TV v prohlížeči funguje - Chrome verze 113.0.5672.127. Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava
Odesláno 25. května 2023 1 rok V Chrome mi to už také funguje, nic jsem po celý den nemazal. Jen jsem se musel nyní přihlásit. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 25. května 2023 1 rok Ve Chromu nejsou ve videotéce vidět náhledy filmů, vidím jen bílé rámečky. 150 Mb/s - Komfort CA modul Teplice
Odesláno 25. května 2023 1 rok Pozor, něco se konečně děje! Právě se mi TV na webu spustila a zdá se, že nějakým způsobem funguje. Jen namátkou jsem ale narazil hned na další zádrhel, třeba že "Moje TV", nebo "Videotéka" jsou naprosto mimo uživatelské vnímání... No, uvidíme, jak se s tím Vodafone popasuje. 😑 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 25. května 2023 1 rok Tak ono se to zřejmě stále řeší ... i když se to někomu rozjelo, nebo tam jsou očividně i další chyby Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 25. května 2023 1 rok Teď jsem to zkusil na Chrome a otevřel jsem Vodafone TV aniž bych nyní cokoliv mazal. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 25. května 2023 1 rok Nejhorší je, že když se přihlásíte do samoobsluhy tak tam nikde není ani zmínka. 300 Mb/s - Komfort STB Olomouc
Odesláno 25. května 2023 1 rok V samoobsluze někdy bývá nějaká informace o výpadku? Vždyť to leckdy tají i na Facebooku a málo co se zveřejňuje 🤣 Já vždy používám https://www.vodafone.cz/vypadky/ Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 25. května 2023 1 rok Nejprve mi to v Chrome nešlo, spouštěl jsem to tlačítkem v liště záložek . Tam jsem měl nastavení doposud uložené. Zkusil jsem tedy do adresního řádku napsat tv.vodafone.cz a naskočilo to. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.