Odesláno 26. května 2023 1 rok Toto je jednázově k aktuálnímu výpadku dle zadané adresy, nebo číslo zůstane v databázi i pro další výpadky na dané adrese? Jak dle zadané ulice bez přihlášení ví, zda mám TV / Internet a o čem chci informovat? Nebo se posílá automaticky vše? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 26. května 2023 1 rok Centrum péče @Technikus Zadaná čísla dál neevidujeme, jde jen o jednorázový kontakt po ukončení výpadku formou SMS. Stránka kontakt na vás zapíše k tomu výpadku, který na dané adrese evidujeme - nemá jak poznat, jaké služby využíváte 🙂 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 26. května 2023 1 rok výpadek prodloužen až do pondělí 😮 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 26. května 2023 1 rok No, to je pro uživatele bez set top boxu docela konečná. To už by bylo skoro na ponížení měsíční faktury o dny, kdy není služba dostupná. Byť to jsou drobné, pro někoho to může být omezující. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 26. května 2023 1 rok @Technikusv mém, případě by kompenzace byla za TV 33/30* počet dní co to nefunguje 😄 x 2x (mám 2x TV) 😄 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 26. května 2023 1 rok Mě stále nefunguje appka v Samsung Tizen Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 26. května 2023 1 rok před 5 hodinami, kautskym napsal: výpadek prodloužen až do pondělí 😮 Na mojí adrese už žádný výpadek hlášený není, aplikace v android mobilu i na Chromecastu HD funguje. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. května 2023 1 rok prý je další výpadek ale ten na webu neoznámili 😮 ted jsem tam volal Je tu někdo kdo má aplikaci na Samsung TV a funguje mu ? A jakou mate verzi ? Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 26. května 2023 1 rok Hlásím, že mě celý den funguje. Verze aplikace na TIZEN je 73.101.2 Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.