Odesláno 30. května 2023 1 rok Zdravím. Nevím proč, ale po přechodu z jednoho routru od bývalého UPC na druhý, nový od Vodafonu, kvůli zvýšení rychlosti se objevují problémy. Měl jsem za to, že to bude fungovat. Jedná se o připojení k online hrám. Neustále to odpojuje, a tím vlastně brání ve hraní. Neřešil tady někdo podobný problém ?
Odesláno 31. května 2023 1 rok Jde o to, co se vlastně odpojuje. Jestli připojení u tebe, anebo tě vyhazuje herní server. Ten by měl mít navíc nějaký log s tvým připojením a sdělit i důvod, kde je chyba, tj. jestli se přerušilo spojení od tebe nebo na straně herního serveru k něčemu došlo (třeba máš vysokou latenci a server spojení automaticky utne apod.). - - - - -
Odesláno 1. června 2023 1 rok Ano, je to díky latenci, kterou jsem před změnou neměl. Navíc jsem musel dlouhé hodiny hledat, kde povolit nějaké porty, protože i to prostě ten geniální router neumí. To ten předchozí uměl sám od sebe, nebyl nikdy žádný problém. Včera i dnes jsem také zjistil, že nejen hry mi to omezuje, ale také streamování...a to je opravdu již hodně....zařínám se přiklánět k názoru, že vše nové nemusí být prostě lepší, než to starší a fungující...
Odesláno 1. června 2023 1 rok Modem by mohl mít nějaký problém se signálem, používá i frekvence které starší modemy neumí a ty bývají občas rušené mobilními 5G vysílači, Na testu rychlosti připojení k internetu vidím že máš nižší naměřenou rychlost na downloadu, zkus ten rychlostní test ještě párkrát zopakovat v průběhu času na PC které je k modemu připojeno kabelem, pokud se to nezlepší, tak bys měl telefonicky kontaktovat Vodafone, aby se ti mrkli a kvalitu signálu na modemu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. června 2023 1 rok Řešení Tak přesně to samé řekl i technik při dnešní kontrole...jinak, rychlost se už vylepšila.... až teď by měla být fajn v kolonce
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.