Odesláno 14. června 2023 1 rok Zdravím, Ode dneška se ukazují titulky a nejdou vypnout. Prosím, neví někdo, kde to vypnout. Používám TESLA MediaBox XA400 Android TV. Aplikace jsem zkoušel odinstalovat s znovu nainstalovat, tv je 11 roků stará hloupá Sony. Například u sledování tv to nedělá, tak problém v tv nebude. Upraveno 14. června 2023 1 rok uživatelem Kytkato - - - - Vyskov
Odesláno 15. června 2023 1 rok Spíš bych tipnul, že to už jde přímo v signálu. Už jsem to kdysi zažil, pořád tvrdili, že si to mám vypnout a nakonec zjistitli, že to mají oni zapnuté. Po zapnutí u sebe jsem měl ty titulky 2x přes sebe.. - - - CA modul OVA
Odesláno 15. června 2023 1 rok taky včera při zpětném shlédnuti... na Chromecast Google TV... Super 500 Mb/s - Komfort Compal CH7465LG, CA modul Ostrava
Odesláno 15. června 2023 1 rok Autor Po telefonátu na linku vodafone mi bylo řečeno, že je chyba u nich a aktivní to řeší. - - - - Vyskov
Odesláno 16. června 2023 1 rok Dva dny laboruji s nastavením a nakonec zde zjistím že chyba je ve Vodafone. (Zlaté UPC!) Super Red Basic Family, Sport Compal CH7465 Praha
Odesláno 16. června 2023 1 rok Autor @HLINSKYsamotná chyba mi nevadi, ale mrzí mě, že o tom nikde není zmínka. Přes https://www.vodafone.cz/vypadky/ ani slovo, ale asi to nebedou jako výpadek. Možná půjde jen o interní procesy společnoti a nevěřím, že je to někde jiné. - - - - Vyskov
Odesláno 17. června 2023 1 rok Ty titulky jsou zřejmě jen u kanálů ČT1 a 2? A dokonce při živém přehrávání. Problikal jsem i jiné programy a tam jsem je nezahlédl Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 19. června 2023 1 rok V 15. 6. 2023 v 18:09, Kytkato napsal: Po telefonátu na linku vodafone mi bylo řečeno, že je chyba u nich a aktivní to řeší. No aktivně to řeší... pořád tam ty titulky jsou. A ještě hrají všemi barvami. Nepřišli jste někdo na to, jak je vypnout?
Odesláno 19. června 2023 1 rok Vypnout to nejde, je to přímo v obrazu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.