Odesláno 19. června 2023 1 rok Mám tv android sharp a titulky měnící se podle toho kdo zrovna mluví tam jsou taky. Ve webové aplikaci to nemám, v mobilu taky ne. A co že říká vodafone? Myslím že to je v signálu přednastaveno aby se děcka cizinců učily pěkně češtinu. Ale moc úsilí někdy škodí.
Odesláno 19. června 2023 1 rok Autor Řešení Problém je u ČT, která by to měla 22.6. vyřešit dle Vodafonu. - - - - Vyskov
Odesláno 19. června 2023 1 rok já je na samsungu vubec nemám 😄 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 19. června 2023 1 rok Je to tak, na OS Tizen jde zapnout titulky CS, ale ty se naopak nezobrazí. Zkoušeno na ČT programech, stejně tak na HBO 2 titulky CS i EN a nic. Na Android TV jsou už několik dnů u programů ČT natvrdo barevné titulky, na ČT1 šedivé, na ČT2 žluté. Upraveno 19. června 2023 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 21. června 2023 1 rok Doteď jsem nevěděl že titulky jsou i vytvářeny online. Obdivuju člověka co přepisuje titulky v Otázkách Václava Moravce :-)
Odesláno 22. června 2023 1 rok Centrum péče Pěkný den, situaci jsme už opravili a titulky byste už na ČT programech v TV aplikaci neměli vidět, je to u vás také v pořádku? Případně doporučujeme ještě ověřit v menu aplikace Nastavení > Jazyk a titulky > Titulky, kde musejí být titulky vypnuté, pokud je nechcete. Díky za potvrzení 🙂 @Kytkato@tatoch@HLINSKY@Peters @Technikus@JaroHo Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 22. června 2023 1 rok Potvrzuji, po vypnutí titulků v nastavení aplikace Vodafone TV na Android TV se již na ČT1 a ČT2 titulky nezobrazují. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 23. června 2023 1 rok Ano, je to bez titulků. Super Red Basic Family, Sport Compal CH7465 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.