Odesláno 18. června 2023 1 rok Dobrý den, nainstaloval jsem si na notebook MX Linux, když už mi Win 7 hlasily Unsupported browser (WF052) a ono ejhle, ono to dělá to samé i na Linuxu. Nerozchodil to náhodou někdo na linuxu? Esli ne, tak notebook leté holt z Window 🙂 (mám to jen na noční TV). Díky
Odesláno 18. června 2023 1 rok Na Linuxu nepůjde. Na těch Win7 s nejnovejsimi aktualizacemi by to jít mělo i když neoficiálně. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 19. června 2023 1 rok No a v jakém prohlížeči? 🙂 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 19. června 2023 1 rok Centrum péče Zdravím vás, @JimNorton, OS Linux nepodporujeme a u Windows podporujeme Win 8.1 a novější - viz https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/televize-prohlizec/. - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 18. února 2024 1 rok Srdečně zdravím. V létě 2023 jsem se spojil se svojí operátorkou na business lince. Zjišťoval jsem stav podpory LINUXU. Říkala mi, že se na tom pracuje a max rok to bude trvat. Teď jsem zákazníkům zavedl Vodafone TV a chtěli ji i na Linux noteboocích a smůla, nejde. Bude ta podpora někdy nebo vůbec ne: Ať vím. O2 ji 100% má. Super Super+ Family, Cinema Zyxel VMG8623-T50B Hřebeč, Opletalova 1
Odesláno 19. února 2024 1 rok Zatím se nedá říci, zda bude či nikoliv. V nejbližší době to nebude. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 19. února 2024 1 rok Vuhledem k tomu , jak jim vše trvá - spíše nejsou schopni/ochotni cokoliv kromě jejich boxů aktivně podporovat , počítejte spíše v řádu desetiletek , spíše nikdy. Ani Apple stále není funkční. Na obranu české pobočky musím říct , že je v tom trochu nevinně , prtože aplikace a další věci se vytváří centrálně. - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 19. února 2024 1 rok Nejjednodušší cesta, jak "provozovat" VTV na Linuxu bohužel je (a asi i dlouho bude) jedině strčit do monitoru Chromecast with GTV do druhého vstupu 🤦♂️🙂 Premium - - - -
Odesláno 20. února 2024 1 rok Nejjednodušší způsob, jak používat VTV na Linuxu je ho vypovědět a pořídit si TV od jedné z mnoha konkurenčních firem která s Linuxem (wow, jak je to jenom možný) nemá žádný problém a funguje v jakémkoliv browseru na jakékoliv platformě naprosto bez problémů. Logiku Vodafone fakt nechápu, je to šaškárna Upraveno 20. února 2024 1 rok uživatelem lenny Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.