Odesláno 24. června 2023 1 rok jaký používate ovladač k TV 55= Neo QLED 4K TV QE55QN85B Série QN85B (2022.Vrátil jsem VTV BOX a začal používat aplikaci Vodafone + CA Modul.A to ovladaní TV přepínaní programu je docela oprus .Kdo vymyslel Samsung Smart Control ovladač to byl .....Uvažují o koupi One For All pro TV Samsung máte nějakou zkušenost?Díky za odpověd Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 24. června 2023 1 rok @Pavel mja používám přesně řečený One ovladač For All pro TV Samsung a jsem spokojený Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 24. června 2023 1 rok Já používám ten chytrý Samsung ovladač (u nových TV se solárním nabíjením + USB-C) už cca 2 roky a zvykl jsem si. Opruz znamená co přesně? Ten program nahoru/dolů, hlasitost nahoru/dolů? Jakoby ta kolébka, ještě s možností promáčknutí? Nebo co přesně? Samozřejmě lze koupit i jakýkoliv univerzální plnohodnotný dálkový ovladač ať už no name, nebo přímo Samsung, nebo lze ovládat i z mobilu apod. Upraveno 24. června 2023 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 24. června 2023 1 rok Autor Před hodinou, kautskym napsal: @Pavel mja používám přesně řečený One ovladač For All pro TV Samsung a jsem spokojený jaká je funkčnost ?Základní nebo nějaký omezení? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 24. června 2023 1 rok žádné omezení za mě lepší ovládání, mohu používat číselník 🙂 naprostá spokojenost @Pavel m Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 24. června 2023 1 rok S chytrým ovladačem pro TV Samsung se solárním nabíjením je ovládání pohodlnější protože s ním ovládám navíc Dreambox dm920 i Chromecast 4 - plnohodnotný ovladač s tlačítky má tu výhodu že se dá zadat číslo kanálu napřímo 🤔 až bude aplikace umět seřadit oblíbené kanály tak pro těch 5 programů na co koukám bude Smart ovladač plnit funkci na 100 % 🤗 Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno 25. června 2023 1 rok Autor to já používám jenom TV nic k ní nemám .Uvažoval jsem koupit Soundbar Samsung HW-B550 ,ale to hlasitost TV je dostačující .Já koukám na více programu než 5 a to hledání je složitější mám větší nabídku programu. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 1. února1. úno Mám stejný problém s nepraktičností kombinace Vodafon TV x Samsung QE50Q67BAU x originální ovladač BN59-01385M. Na krkolomné přepínání Sledování a Programy se dá zvyknout, ale jak se dostat na horní řádek "Všechny programy" a "Dnes", jsem zatím nepochopil. Co mne úplně ničí, je fakt, že regulace hlasitosti je sice standardní, ale analogický stist přepínání programu vede okamžitě na bezpodmínečné opuštění aplikace. Má to nějaké řešení? - - Základní, Cinema Vodafone TV app Samsung Neratovice
Odesláno 1. února1. úno .....a tlačítko EPG vás taky dostane pryč z aplikace do EPG živého vysílání! Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.