Odesláno 13. července 2023 1 rok @MSwamp Myslím, že máte pravdu. CMTS je stejná, a veškerá HFC infrastruktura také. Jen asi změny v provisioningu či něco takového. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 13. července 2023 1 rok Já se na to ptal a tv start u tyčka nepůjde Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 13. července 2023 1 rok Ale co to je za nesmysl ? Každý zákazník (i nezákazník 😄 ) s aktivní kabelovou zásuvkou má TV Start (DVB-T) k dispozici. Toto není k diskuzi. V zásuvce je celé frekvenční pásmo, a takže jedinou otázkou je, jestli je zásuvka připojená do HFC sítě. Pokud ano, tak půjde i DVB-T. Takže každý s Docsis internetem má DVB-T, chce li jej, nebo ne. To samé s exUPC pevnou linkou. Velice pochybuji, že by zákazníkům TM dávali frek. filtry. @MekliCZ U CAM si sdílení VF TM umím představit. Že by ale zákazníci TM měly stb s UI Vodafonu ? A vyetchovaným logem VF na boxu, ovladači atd... To by musel TM dodávat vlastní DVB-C Nagra box, o čemž dost pochybuji. Rád bych byl překvapen. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 13. července 2023 1 rok Tak vodafone tam určitě může dát filtry Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 13. července 2023 1 rok O tom dost pochybuji, filtrům odzvonilo s vypnutím PAL televize, a nikdy už se nevrátí. Aspoň to je můj názor. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 13. července 2023 1 rok Po pravde znam i spousty lidi, co maji par let zruseny internet jeste za UPC a DVB-T jim jede Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 14. července 2023 1 rok Já si myslím, že hlavně nebudou sahat o HW sítě u zákazníka. V bytovce máme, dole ve sklepě Vodafone krabici. Podle mě vše zůstane jak je po HW stránce i kdybych objednal net od T-mobile. Jen bych od nich dostal modem. Otázka kabelové TV nevím zda bude T-Mobile vůbec nabízet. Řekl bych, že ne jen internetovou a internet (po kabelové síti Vodafone) Upraveno 14. července 2023 1 rok uživatelem MSwamp Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 14. července 2023 1 rok DVB-T tam zůstane, ale bez záruky funkčnosti a T-Mobile se k němu hlásit nebude. - - - - -
Odesláno 14. července 2023 1 rok Však Vf se k němu taky moc nehlásí 😀 Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 14. července 2023 1 rok @MSwamppřesně kabelovou TV TMCZ mít nebude pouze internetovou a případně SAT TV A abych předešel dalším otázkám, jsem zákazník Vodafone ale zaměstnanec TMCZ , proto to vím Upraveno 14. července 2023 1 rok uživatelem kautskym Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.