Odesláno 27. června 2023 1 rok Po 10 letech mi odešel můj STB Kanon koupený ještě od UPC, kterým mi celkem věrně sloužil a byl jsem s ním spokojený. Na můj dotaz mi z Vodafonu bohužel sdělili, že žádné podobné zařízení s PVR a duálním modemem nemají, což mi ale nevyhovuje, Potřeboval bych proto doporučit nějaký STB náhradou za ten Kaon, který by měl duální modem DVB-C, uměl PVR, (ideálně s integrovaným diskem) a bylo by ho možné provozovat s modulem CI+ ZCA1, který mám od Vodafonu a teď ho dočasně používám v TV. V problematice set top boxů se nevyznám a proto předem děkuji za vhodné tipy a doporučení.
Odesláno 27. června 2023 1 rok Jenom upozornění: Nehledáte duální modem, ale duální tuner. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 27. června 2023 1 rok Třeba takový Technisat Technistar k2 isio stojí za uváženou. Nutno ale dodat, že s CA Modulem nelze nahrávat 2 kódované programy zároveň. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 27. června 2023 1 rok Od Technisatu jsem našel model https://www.omko.cz/technisat-digit-isio-stc-4k-ultra-hd-cerny-2/, který má "3x dvojitý tuner DVB-S2, DVB-C a DVB-T/DVB-T2" a 1x slot CI+. Jenom nevím, zda by to běželo s CA modulem od Vodafonu.
Odesláno 27. června 2023 1 rok No ale ten se už nedá sehnat 😞 Po proklikání náhrad co web nabízí jsem se dostal na hračku za 25k https://www.omko.cz/technisat-sonata-1-4k-ultra-hd-zvuk-4x15w-elac-cerny/ Možná by bylo lepší najít nějakého, šikovného elektrotechnika co si pohraje s tím mrtvým STB a opraví ho, třeba jen vystřelili kondenzátory ve zdroji, člověk nikdy neví. Upraveno 27. června 2023 1 rok uživatelem Sparrow Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 27. června 2023 1 rok Oprava by byla ideální řešení, ale nevím kde někoho sehnat. Na displeji se při startu objeví chyba u746 a nenačte to disk. Ten disk jsem vyndal zkontroloval přes "Linux File Systems for Windows by Paragon Software" a podle všeho je v pořádku. Takže to prý může být například vadný řadič disku, či něco takového.
Odesláno 27. června 2023 1 rok Radič by byl problém. Ale zkusil bych jiný disk, myslím že tam je SATA. A i tak to může být i ten zdroj, protože ty 3,5" disky potřebují dvoje napájení 12V pro motor a 5V pro elektroniku. A stačí aby na 12V bylo např 9V a disk už se neroztočí. Rozebrat a držet uchu u disku při zapnutí, jestli se vůbec roztočí . Já měl kdysi podobný problém, jen disku odešla mechanika a cvakal tak, že to bylo slyšet metr od něj 😄 Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 27. června 2023 1 rok Pokud dojdes do stadia vyberu noveho, tak se koukni na aktualni nabidku primo na TechniSat a pak treba pres nemecky amazon... Taky jsem podobne kupoval protoze u nas byly o moc drazsi.. - - - CI O-va
Odesláno 27. června 2023 1 rok před 3 hodinami, Sparrow napsal: Radič by byl problém. Ale zkusil bych jiný disk, myslím že tam je SATA. A i tak to může být i ten zdroj, protože ty 3,5" disky potřebují dvoje napájení 12V pro motor a 5V pro elektroniku. A stačí aby na 12V bylo např 9V a disk už se neroztočí. Rozebrat a držet uchu u disku při zapnutí, jestli se vůbec roztočí . Já měl kdysi podobný problém, jen disku odešla mechanika a cvakal tak, že to bylo slyšet metr od něj 😄 Měl jsem ho, odešel zdroj. Vidím to jako hodně pravděpodobnou závadu, vůbec bych se nedivil, kdyby to byl jen nějaký nafouknutý kondenzátor. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.