Odesláno 9. července 2023 1 rok Ahoj. Ve své staré plazmové TV Panasonic používám zakoupený CI modul od fa Lica, na faktuře je uvedeno toto: SMiT Conax chipset pairing CAM. Jde o zařízení z roku 2011. Bude mi modul fungovat v aktuální LG OLED TV? nebo je nutné vzít do pronájmu aktuální model CI modulu? TV ještě nemám, takže nemohu ověřit v praxi, jde mi jen na co se připravit. Díky Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 9. července 2023 1 rok Měl by fungovat. Mám také jeden od Lica v nové Sony Oled. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 10. července 2023 1 rok Fungovat by mel. Mam v novych TV dva stare LICA moduly, starsi, nez ten Vas a funguji normalne. Navic snad tyto stare moduly maji vyhodu, ze nejsou "+". Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 11. července 2023 1 rok Jen jediná věc co mě osobně otravuje, že na nové TV se nacte karta pomaleji než se tv zapne a neustále má své nové Sony čtu že program není dostupný.... Internet 300 - TV Komfort Cisco epc3208, Ca modul Praha 3
Odesláno 11. července 2023 1 rok Mám stejný CI modul také ze starého Panasonicu a funguje i v mé nové LG OLED. Zcela bez jakýchkoli problémů. Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV
Odesláno 14. července 2023 1 rok Autor Jen potvrzuji zmíněné. CI karta zakoupená u fa Lica funguje v nové OLED TV (modelový rok 2022) bez problémů. Díky všem za příspěvky. Třeba toto téma pomůže i někomu dalšímu. Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 13. června 2024 13. čvn Autor V 10. 7. 2023 v 10:39, homberg napsal: Fungovat by mel. Mam v novych TV dva stare LICA moduly, starsi, nez ten Vas a funguji normalne. Navic snad tyto stare moduly maji vyhodu, ze nejsou "+". Jakou nevýhodu pro mě jako uživatele má + varianta. K Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 13. června 2024 13. čvn Vodafone pokud vím stejně jako bývalé u UPC nikdy žádné restrikce u těch průzkových funkcí neuplatňoval, takže asi jediný rozdíl bude v tom, že u některých typů televizorů se vždy po zapnutí na začátku objevuje taková otravná informační tabulka. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. června 2024 13. čvn Autor Díky, tak snad na LG tv ta hláška skákat nebude. O kartu je nutné požádat po telefonu nebo to jde někde zadat v můj Vodafone? Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 13. června 2024 13. čvn O přístupovou kartu už žádat dávno nelze, Vodafone použité moduly do své sítě už znovu nezaregistruje, pokud tou kartou máš na mysli pronájem modulu, tak asi telefonicky. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.