MSwamp Odesláno 13. června Autor Sdílet Odesláno 13. června Jo jasný. Vím, že lze jen pronájem, šlo mi o to jakou formou se o to žádá. Naštěstí ty koupené stále jedou. Už jsou tak 10x zaplacené 😀 2 Citovat Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/62082-star%C3%BD-ci-modul-lica-v-nov%C3%A9-tv-lg/page/2/#findComment-472611 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan Novak Odesláno 13. června Sdílet Odesláno 13. června Mam taky cerstvou zkusenost, a po Panasonicu a Sony pridam tedy neco k Samsungu. Mozna nekomu pomuze, obcas se zde povzdechy na problemy objevi treba zde... Podeziram ze na vine budou kontakty: modul do redukce pak to cele do tv viz obrazek... Na poslednim obr. je videt jak to bylo kdysi reseno lepe a zasouvalo se primo, tak jsem to mel kdysi na plazme. Asi tim jak zestihlovani postupovalo byli "donuceni" prejit na dnesni verzi. Uz u predchozi, ktera byla takto resena nejaky modelovy rok cca 2015 byly problemy -obcas se stalo ze po prepnuti vyskocila hlaska o zakodovani kanalu nastesti po prepnuti tam a zpet jineho prg uz bylo vse v poradku a pokud k tomu doslo opravdu vyjimecne tak to clovek neresil... Nyni(2mes.zpet) u QE65QN85C byly problemy daleko horsi a tv dekodovala jen vyjimecne. Volana linka samsungu i vodafonu a samozrejme ze problem byl vzdy u toho druheho, divne bylo ze to nekdy hralo i dva dny bez problemu.)) Zkusil jsem i zamenit ten mezikus mezi TV a modulem za ten od predchozi tv a stale totez. Dohnalo mne to k objednani tohodle a ze se budu holt divat s externiho zdroje. Pri prepojovani kabelaze jsem si rekl ze tomu dam posledni sanci a kouknu se naposledy jak to pekne nefunguje a uvidim opet hlasku o zakodovanem kanalu. A svete div se kdyz ten novy stb lezel pod tv tak ta jakoby se lekla a od te doby hraje bez jedineho zaskobrtnuti. Takze si to fakt vysvetluju jedine najakymi spatnymi kontakty/stinenim/preslechy ? Potvrzuji tedy ze modul viz.. rok cca. 2011 je stale provozuschopny a tato tv s nim nabiha ihned i kdyz je odpojena od napajeni(pres dalkove vypinam jednotlive zasuvky) a to bez "že u některých typů televizorů se vždy po zapnutí na začátku objevuje taková otravná informační tabulka." Citovat - - - CI O-va Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/62082-star%C3%BD-ci-modul-lica-v-nov%C3%A9-tv-lg/page/2/#findComment-472614 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno 14. června Centrum péče Sdílet Odesláno 14. června @MSwampPokud máte zájem o dodání nového CA modulu do pronájmu, tak stačí požádat telefonicky na 800770077 🙂 1 Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/62082-star%C3%BD-ci-modul-lica-v-nov%C3%A9-tv-lg/page/2/#findComment-472618 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.