Odesláno 10. července 2023 1 rok Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, zda lze nastavit buffer v aplikaci vodafone tv? Jedná se mi o situaci, kdy jsem na místě, kde mám velmi pomalý internet a tv se mi seká, jak online přenos, tak i ze záznamu. Buď aby si App načítala např 1 minutu napřed nebo 100 MB dat do paměti. Jde to nějak nastavit? Děkuji za informaci
Odesláno 12. července 2023 1 rok Ne, tohle je bohužel jeden z neduhů Vodafone TV aplikace, hlavně u webové verze je to dost viditelné. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. července 2023 1 rok Na webu Vodafone se píše toto ohledně rychlosti pro Vodafone TV Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 13. července 2023 1 rok To s tím sekáním se v prohlížeči je katastrofa. Je mi skutečně líto, že se s tímto musím potýkat. A to mám docsis 250ku, Glan cat5e a PC se starším i5, 16GB ram, a ssd. Toby přece mělo být naprosto ok ? Je to velký problém, a je mi líto, že to ještě není vyřešené. PS. Používám Firefox Upraveno 13. července 2023 1 rok uživatelem Daviddvbc Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 14. července 2023 1 rok Před rokem jsem o tom tady někde psal , na dovolené jsem měl pomalý internet a vždy 2 vteřiny to běželo , pak se točilo kolečko a tak stále dokola. Tenkrát psali , že na možnosti nastavení nižšího rozlišení místo automatického pracují.... No je to přeci jen zatím jenom rok.... - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 14. července 2023 1 rok Centrum péče Dobré ráno, ohledně nastavování kvality obrazu je to tak, že zpětnou vazbu kolegům předáváme, ale příslib změny nemáme a nevybavuji si, že bychom to někde psali. Pokud ano, tak to dávám na pravou míru - zatím s touto funkcí počítat nemůžeme. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 18. července 2023 1 rok Tak dejte kolegům i zpětnou vazbu, že by bylo dobré tam mít možnost nastavit buffer. A s touto funkcí počítáte?
Odesláno 20. července 2023 1 rok Centrum péče Dobrý den, @Lukas.b, kolegům to předám, ale zatím přidání téhle funkce slíbit nemůžu. - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 21. července 2023 1 rok Tak tady někdo musí lhát. Tady na foru centrum péče píše, že že snižování kvality obrazu na základě datového toku nejde. Ale psal jsem stejný dotaz přímo na vodafone a tam mi napsali toto: Pěkné dopoledne, pane xxx, děkuji za Vaši zprávu. Jsem ráda, že se na nás s tímto dotazem obracíte. Bohužel Vás ale nepotěším, jelikož to není možné. Aplikace si sama volí kvalitu obrazu, a tím datovou náročnost, podle dostupné rychlosti připojení. Děkuji Vám však za tip pro zkvalitnění služeb. Váš podnět je vhodný k zamyšlení, a proto jsem Váš požadavek předala na specializované oddělení k dalšímu posouzení a případnému vývoji. Tak jak to tedy je?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.