Přejít na obsah

Router TP Link Deco X-50 4G - nefunguje internet

Doporučené příspěvky

• Centrum péče

@DanyellPěkné odpoledne, informace o tom, s jakými modemy s jakými modemy můžete používat službu Připojení bez kabelu včetně konfigurace najdete na našich stránkách: https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/pripojeni-bez-kabelu/porizeni-datoveho-tarifu-bez-modemu/. Pokud zařízení nějakým způsobem nesplňuje kritéria a není na seznamu kompatibilních modemů, nemůže garantovat funkčnost 😞  

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB
  • -
  • VF Station
  • Praha

Pouzijte stavajici modem a s Deco jej propojte. Modem od VF nastavit, jako bridge a Deco jako router s WAN po kabelu - neumim rict, jestli to tohle Deco umi

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
Huawei 310s je dávno za zenitem, rychlost max. 150/50 Mbps a WiFi jenom 2,4 GHz (b/g/n). Nejlepším (byť nejdražším) řešením je již zmiňovaný GigaCube 5G a za něho již taktéž zmiňované AP Ubiquiti UniFi. Nebo pokud TP-Link, tak Archer MR600.

@Tube Obávám se, že běžné LTE modemy do bridge přepnout nejdou. On je vůbec problém sehnat čistě LTE modem, který nebude zároveň fungovat i jako router.
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

No to jsem si právě nebyl jistý, hlavně se těmito Huawei... Ale i tak, pokud na Huawei vypne WiFI a kabelem ho spojí s Decem v Router modu. Tady si nejsem taky jist, zda-li to půjde, protože se to celé nastavuje přes mobilní aplikaci a tomu fakt nefandím. Ikdyž bude za dvojitým NATem, tak mu to pomůže aspoň s WiFi a pak může řešit modem.

Já osobně jsem na "pevném" LTE nikdy neběžel. Začáítky byly přes WiFi a pak došelo UPC a to mi jako první dalo modem only (Motorola). Takže jsem zvyklý mít vlastní router a dnes už za routerem i vlastní AP.

Snaži ljsem se jen tazateli aspoň nabídnout varianty s tím co má a co koupil.

@DanyellV popisku máš jako místo F-M. Není ve městě nějaký lepší net, než LTE? Vodafone/exUPC, xDSL, Poda? V pstruží mám jeden dům s chytrou domácnsotí - celé to běhá na Ubuquity Unifi (Router + 2 AP) a původně tam byla WiFi od Hnijník net. Dle počasí dost nestabilní. Nyní tam jede VF jako VDSL a má 75/30 reálně.

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
Samotné LTE modemy (bez routování) samozřejmě existují, ale jejich cena přesahuje 10t. Kč, což asi autor dotazu pořizovat nebude. Každopádně jak GigaCube 5G, tak i Archer MR600 jsou dostatečně výkonná zařízení na to, aby si v pohodě poradily s větším počtem zařízení a netřeba tedy volit řešení "router za routerem".
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Návštěvník Danyell

Děkuji za odpovědi. Koukal jsem na ten TP link Archer MR600 a k němu se dají připojit až 64 zařízení.

Také jsem chtěl kouknout na Gigacube 5G, ale bohužel o množství připojený zařízení není ani zmínka. Nevím proč to nemůžou napsat do popisu... Ví to náhodou někdo?

@Adolf.ShitlerTen AP Ubiquiti UniFi asi není WiFi router, co? Můj požadavek je prostě upgrade starého Huawei 310s. Mám zde pouze LTE připojení a zrychlování na 5G se tady konec spíše nebude. Tak měl bych sáhnout po MR600? Jde mi také o pokrytí celého domu 150m2 signálem. To budu potřebovat asi ještě repeater, že?

Děkuji

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...