Odesláno 14. července 2023 1 rok Ahoj odbornici, poradite mi prosim nejakou aplikaci s jejiz pomoci si mohu sparovat mobil Samsung s pc abych mohl prijimat a uskutecnovat volani ze sveho cisla? Neco podobneho jako je propojeni s telefonem od Microsoftu. To pouzivam na sms apod. ale na volani mi to nefunguje protoze se mi porad odpojuje bluetooth. A tak bych rad nejakou vhodnou aplikaci. Nebo jestli treba je aplikace na pc ve ktere bych si zadal e-sim a telefonoval z pc ze sveho cisla? Diky. 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Start Vodafone Station Praha
Odesláno 14. července 2023 1 rok Aplikace ve, které si uživatel zadá esim a může z pc volat neexistuje, esim je fyzická záležitost uvnitř mobilu a nelze nahradit aplikací v pc, taktéž pc zpravidla nemá žádný gsm modul. Volat z pc můžete maximálně z IP telefonu. A nebo propojením mobilu s pc, pokud to daná aplikace umožňuje. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 14. července 2023 1 rok Volat lze i např z hodinek Samsung, Huawei, Apple Watch apod. a nemusí mít hodinky eSIM. Jen musí být mobil někde v okolí přes Bluetooth. Některé hodinky nabízejí i psaní sms, nebo odpovídání na zprávy (WA, Messenger apod.) třeba hlasem. Co třeba ještě tohle / toto? Upraveno 14. července 2023 1 rok uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 14. července 2023 1 rok Samsung Flow nefunguje? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 14. srpna 2023 1 rok Autor Co je Samsung Flow? Používám propojení s Windows ale na hovory to chce Bluetooth a ten se mi na pc pořád odpojuje. Mám i novou základní desku s integrovaným Bluetooth ale problémy s odpojováním přetrvávají. V práci u ntb problém není takže mě asi něco v bytě ruší... 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Start Vodafone Station Praha
Odesláno 15. srpna 2023 1 rok https://www.samsung.com/cz/apps/samsung-flow/ Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.