Odesláno 29. července 2023 1 rok Zdravím! Stěhuji se do pronájmu kde je zprovozněný internet od VF. Smlouvu si nejspíš převedu pod sebe (budu potřebovat aktivovat bridge mode apod.). Do budoucna bych si chtěl k internetu přiobjednat i Vodafone TV. Jak jsem pochopil z webu, kde je možnost připojení přes koax, tam funguje TV přes koax a kde není, tam přes internet. Zásuvka je od televize opravdu daleko a ještě v kuchyni, znamenalo by to táhnout neohebný koax kolem celého bytu. Je možné aktivovat TV přes internet se settopboxem i v místě, kde je možnost připojení koaxem? Ideální by pro mě bylo připojit box přes 5GHz WIFI a netahat žádný kabel. Díky
Odesláno 29. července 2023 1 rok No tímhle způsobem by to chtěla řešit spousta lidí aby si ušetřila práci a nemusela tahat kabely, jenže pak naříkají že jim vypadává televize, nebo má nekvalitní obraz, ať už z důvodu že se pak jedná o internetovou televizi která není tak stabilní a není tam tak vysoký datový tok jako u DVB-C , nebo nekvalitního signálu na Wi-Fi, nemluvě o tom že si budeš muset připlácet 50Kč měsíčně za prémiový setobox s wi-fi, protože ten základní model ji nemá. Takže ano jde to, ale nedoporučuji tuhle variantu, pokud je možnost natáhnout koaxiální a LAN kabel. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 29. července 2023 1 rok Ještě je varianta používat Vodafone TV i bez set top boxu a to na systému Android TV nebo třeba Samsung Tv s OS Tizen (po wifi, LAN kabelem), eventuálně CA modul. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 30. července 2023 1 rok Díky za reakce. CA modul pro mě není řešením, stejně bych tahal koax. Televizi mám sice Sony, ale ještě z éry bez Androidu, takže taky nic. Chápu obavy ohledně kvality připojení apod., ale jsem síťař, takže bych si to dokázal změřit, případně řešit potíže a hledat příčinu sám. Každopádně UTP bych tahal raději jak koax, proto pokud by to šlo aspoň přes UTP bez koaxu, byl bych rád.
Odesláno 30. července 2023 1 rok Řešení Řešením může být koupě Chromecast HD s Google TV za 1050 Kč, na kterém vodafone aplikace funguje. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 30. července 2023 1 rok Super, tam poběží i Disney+ a další podobné služby. Díky moc za radu 🙂
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.