Odesláno 9. srpna 2023 1 rok Mám TV balíček Family .Ted poslední dobou asi 3 nedělě mě zlobí VOYO předplatné.Každý týden mě příjde do e-mailu kod předplatného .Já si toho nevšímám ,ale za dva dny mě z podpora@podpora.nova.cz tohle Vaše předplatné skončilo.Musím znova zadat kod co přišel do emailu zpravy@vodafone.cz Pořád něco s Vodafone od tý doby co jsem vrátil set.box a vzal jsem si CA MODUL.Pořad nějaký problémy s předplatnýma nejdříve HBO a ted VOYO. Co radíte mám si vzít zpátky box nebo mám si nechat CA MODUL. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 9. srpna 2023 1 rok K TV nemám žádný HW od Vodafone a HBO i Voyo funguje v pořádku (mám balíček TV Komplet a primárně využívám TV na OS Tizen / TV Samsung). Doporučoval bych navštívit pobočku/stánek Vodafone, případně zavolat na Vodafone linku, nebo zkusit https://tam.je/forum Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 9. srpna 2023 1 rok Centrum péče @Pavel mOdpovídal jsem už u druhého příspěvku - při potížích s předplatným jako takovým prosím kontaktujte přímo podporu Voyo https://voyo.nova.cz/help Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 9. srpna 2023 1 rok Autor Ondra - Vodafone odpověd od NOVA. zkontrolovali jsme Voyo účet--------- a nyní zde není aktivní předplatné. Se všemi dotazy k trvání nabídky Voyo přes Vodafone se prosím obraťte přímo na Vašeho poskytovatele - na vodafone.cz/pece nebo telefonicky na 800 77 00 77. Děkujeme. -- S přáním příjemného dne, ........ Zákaznická podpora už to začíná přehazování kdo za to může. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 9. srpna 2023 1 rok Centrum péče @Pavel mJe dobře, že jste to s nimi ověřil - podle toho obecného popisu totiž těžko posoudíme, proč vám Nova posílá ty e-maily, proto je lepší se nejdříve zeptat tam. Zkuste nám tedy zavolat na 800770077 nebo napište přes https://tam.je/forum s popisem situace a přidejte nám i zprávu, co jste dostal od Voya. Díky. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 9. srpna 2023 1 rok Autor Ondra - Vodafone Potvrzení o přijetí zprávy č.1689398 jenom doufám,že se to vyřeší do konce týdne. musel jsem to aktivovat 4.8..a ted 9.8 už se to nějak zkracuje nejdříve týden a ted 5 dní a ted navíc na MŮJ VODAFONE uplně zmizela nabídka s číslem kuponu na VOYO hezký. Upraveno 9. srpna 2023 1 rok uživatelem Pavel m Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 10. srpna 2023 1 rok Kupón na Voyo už je zpět. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 10. srpna 2023 1 rok Autor Marek-26 ted jsem koukál není zpět .Mám tam pouze HBO a Netflix. Zrovna když mám dovolenou nic pořádně nefunguje. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 10. srpna 2023 1 rok Centrum péče Díky, Pavle, vše jsem předal k prověření. Není to běžná situace, tak bohužel nemůžu slíbit, že se to podaří vyřešit do zítřka. Ale budu vás informovat, jakmile budu mít nové zprávy. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 10. srpna 2023 1 rok Autor Marek-26: Ondra - Vodafone: tak kupon na Voyo dorazil na web asi kolem 14:00hodiny .Tak uvidíme co bude dál. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.