Odesláno 10. srpna 2023 1 rok Já kupon použil jednou a pak už vlastně nikdy a tak už je vcelku jedno, jestli se zobrazuje v samoobsluze nebo ne. Tak snad trefíte dobře to zúčtovací období a bude předplatné navazovat bez sebemenšího problému Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 2. září 2023 1 rok Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, fungoje Voyo ke Kompletu? Včera jsem to viděl v aplikacích třetích stran a dneska mi to zmizelo. Děkuji za odpověď. - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek
Odesláno 2. září 2023 1 rok Že to zmizelo z app. třetích stran je klasika na začátku nového měsíce.Jinak funguje - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 2. září 2023 1 rok Taky tam aktuálně vidím jen HBO Max a Netflix. Takže buď to od září zmizelo z TV Komplet, nebo si zase Vodafone hraje se Samoobsluhou, kde pravidelně Voyo kupon mizí a zase se z ničeho nic objevuje. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 4. září 2023 1 rok už v samoobsluze vidím zpět VOYO Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 31. března 2024 1 rok dávejte si bacha na podobné emaily, je to podvod. Protože mám VOYO přes kupon Vodafone ne přes kartu jak píší důvod Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 31. března 2024 1 rok Přitom podle textu, odesílatele, mailovky se zdá, že jde o regulérní mail. Nemáš i jiné Voyo mimo Vodafone? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 31. března 2024 1 rok ne nemám voyo mimo Vodafone 😕 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 31. března 2024 1 rok Ani v minulosti nebyla zadaná karta pro voyo? Tohle nevypadá na nějaký scam mail, protože tam není žádný podvodný odkaz pro přihlášení. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 31. března 2024 1 rok před 8 lety ano ale tento rok je to druhý email, do té doby žádný email, a obnovu dle VOYO mám 25 dne v měsíci, ted jsem psal na VOYO, prý to je nejspíše chyba ze strany gopay ale mám se jich zeptat Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.