Odesláno 28. února 2024 1 rok tak 250/250 optika za 280 je celkem terno Upraveno 28. února 2024 1 rok uživatelem retron - - - - Praha
Odesláno 29. února 2024 1 rok před 10 hodinami, retron napsal: Aby Ti, co si odkoupili modemy opět solili 70 Kč měsíčně za pronájem. V okamžiku, kdy mi Vodafone sáhne na můj Compal tak přecházím na optiku T-M Tak sahat na něj nemusí, on prostě přestane fungovat a ani Vodafone s tím nic neudělá 🙂 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 29. února 2024 1 rok před 15 hodinami, Daviddvbc napsal: A Proč se do nedávna povinně vyměňovaly Ubee a Technicolory za Compal, když to teď zase celé běží znova ? Ani tahle akce ještě není dokončená. Ani přímá výměna těchhle vykopávek za VF Station. Vím o Ubee v provozu, kdy vyhrožovali výměnou před víc, jak rokem. K výměně samotné nikdy nedošlo. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 29. února 2024 1 rok Zase na druhou stranu, kdyz jsem mel Cisco, nevedel jsem, ze ho mam doma... Ted jsem nucen ho obcas restartnout (je v bridge) a to delam i 30 minut, kdyz na nej chci vejit skrt 192.168.100.1 tak se nenacte ani cela prihlasovaci stranka, nebo to vytuhne. Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.