Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Po letech jsem chtěl začít opět používat pevný internet a televizi přes původní kabel UPC. Nejprve moji objednávku někde ztratili a nikdo se neozval a týdny v háji. Volal jsem tedy znova a tentokráte už se dostalo i na výjezd technika, po kterém jsem potřeboval prodloužit kabel, protože původní byl krátký a nedosáhl do technické místnosti nového domu. Asi hodinu běhal kolem a zjistil, že v kabelu je slabý signál a odjel. Po víkendu přijel s kolegou a zjistili poškození kabelu v chodníku 14 metrů od mého pozemku. Vzhledem k tomuto jsem dostal na dobu do vyřešení opravy bezplatně k dispozici neomezená data na mobil, což vyřešilo pouze internet s mobilem trvale v nabíječce ale tak aspoň něco.

Dva dny zpět mi byl bez mého vědomí změněn tarif na dražší a tím jsem přišel i o tato neomezená data, respektive data by byla přes, na novém tarifu, automaticky nastavené aktivace placených balíčků dat, což je lichva a sám bych si je nikdy neaktivoval. Toto jsem zjistil poté, co jsem během 5minut přišel o všechna základní data na novém tarifu, který byl aktivován zcela nečekaně bez mého vědomí (původní tarif byl zrušen). Peníze za automaticky nastavené datové balíčky snad dostanu zpět, ale přišel jsem o výše zmíněná neomezená data po dobu řešení opravy kabelu. Ústní dohoda tedy neplatí a teď si musím platit normálně tarif s neomezenými daty za mnohem vyšší cenu a pomalejší rychlost, než kolik bych měl a platil na pevném internetu, kde bych měl i televizi. Bohužel již dva měsíce čekám na opravu poškozeného kabelu v chodníku a nikdo neví, kdy bude oprava provedena. Prý je vše předáno třetí straně, žádný časy nejsou známy a Vodafone to dále nezajímá.

A tak čekám, platím a čekám ... snad v zimě se bude chodník kopat lépe, nevím ...

Má někdo podobnou zkušenost a ví, jaké jsou časy provádění oprav kabelů v chodníku? Dočkám se letos?

Odesláno

Dobré ráno, tarif, který jsem dostal místo mého dlouholetého (50) a plně dostačujícího byl tuším 130, ale i se slevou vycházel na 220,- místo mých původních 135,-. Kvůli zrušení neomezených dat jsem ale musel přejít na tarif Super, kde je částka 549,-

Kdyby vše bylo dle toho, jak jsem chtěl, platil bych stále 135,- za mobil + 369.- za pevný internet s modemem, tj. 504,-. Měl bych normálně tarif na mobilu a doma wifi a televizi

Teď však budu platit 549,- pouze za mobil/ wifi doma ... a musím podotknout, že né moji vinnou

Včerejší příspěvek jsem napsal právě poté, co jsem se dozvěděl, že pro mě vaše oddělení péče o zákazníky, nemůže dál nic udělat a abych mohl alespoň nějak fungovat, tak si musím platit neomezená data na mobilu. Po skoro 25letech u Vodafone/Oskaru a 20 letech u UPC bych čekal více ...

Odesláno

Poradím vám jediné.

Urgovat, stěžovat si, předstírat výpověď.

Buďte vytrvalý.

• Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal CH7465VF, 1x CAM
  • Brno
Odesláno

Tak, aby toho nebylo málo, najednou začal být v domě a jeho okolí slabý mobilní signál. S Vodafone začínám těžce ztrácet trpělivost. Začal jsem platit neomezená data na mobilu a i na několik minut ztrácím signál tak, že jeho síla sotva vystačí na jednu čárku. Telefonovat jde zatím normálně bez ztráty spojení.
Na služebáku mám T-mobile a tam zajisté žádný takový problém není. Musím podotknout, že bydlím na Praze 6 ... žádná vesnice mimo civilizaci.

Odesláno

Tak a už mám toho dost. Teď mi přišla SMS VF info, že mi byl aktivován nový tarif Start 130 ... no to už si ze mě někdo dělá asi srandu .. 8 dní po samovolné aktivaci a 7 dní poté, co jsem musel sám změnit tarif na drahý neomezený

... volám

@Veronika - VodafoneTakže včera jsem se po dlouhém čekání na lince dovolal. Proč mi byla zaslána SMS o změně tarifu nikdo není. Co bylo 15.8. nastaveno, to tam prý stále je. Kdy bude provedena oprava poškozeného kabelu také nikdo neví. Nikdo z Vodafone opravu neurguje a bylo mi doporučeno, abych volal každý týden já a opravu urgoval já přes Vodafone. Neví se ani, kdy bude přibližně oprava provedena či zda se tomu někdo u té třetí firmy vůbec věnuje.

Jaké "zjištění podrobností" jsem se měl dozvědět... fakt netuším, vše při starém. Péče o zákazníky nulová.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague