Odesláno 26. února 2018 7 let Cože, oni to tam nepřidali už o půlnoci?To je teda šlendrián. Vyvolal bych vzpouru [emoji16][emoji41]Odesláno z mého MT pomocí Tapatalk Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 26. února 2018 7 let Nevím jak vy, ale já už Jednotku i Dvojku v HD mám. 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 26. února 2018 7 let Nakonec jsme to stihli už dnes Zde frekvence 778 MHz, SR6900, QAM64, pro Mediaboxy žádná změna, Jednotka a Dvojka zůstává na 21 a 22.
Odesláno 26. února 2018 7 let Mně by to bohatě stačilo i v ten čtvrtek, ale když už se povedlo dnes... proč ne. Snad to zákazníci ocení. Je to fajn. Díky. @David - UPC @technik Už jste začali testovat CN HD nebo stále nemáte od TBS signál? Předpokládám, že nejpozději v ten čtvrtek by ho měli dodat... Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 26. února 2018 7 let No on už i ten CN běží v HD, to to není poznat Upraveno 26. února 2018 7 let uživatelem technik - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 26. února 2018 7 let Zatím jsem nikde TV nezapnul, neměl jsem tedy možnost si to ještě ověřit, a tak se zvědavě ptám. Navíc se o tom tady nikdo nezmínil, tak jsem předpokládal, že se nic nezměnilo. Je tedy fajn, že Turner nakonec dodržel slovo. Budu se tedy těšit až si to večer pustím a předem děkuji i vám pane @technik a zbytku UPC za přidání Upraveno 26. února 2018 7 let uživatelem Jack_6428 Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 26. února 2018 7 let U Cartoon Network není indikace HD u loga, nicméně na nativ to opravdu vypadá. A u STV1 a 2 je teď v HD verzi i originální zvuková stopa, ale zase chybí titulky i teletext a tedy teď už není žádný způsob, jak zapnout titulky pro neslyšící :-(
Odesláno 26. února 2018 7 let @David - UPC@technik Neuvažuje se o nahrazení programu Arena sport 2 do HD? když jednička v HD je?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.