Odesláno 26. února 2018 7 let před 1 hodinou, penkie napsal: @David - UPC@technik Neuvažuje se o nahrazení programu Arena sport 2 do HD? když jednička v HD je? To by mě taky zajímalo. Ale nikde u konkurence jsem neviděl že by Arena Sport 2 byla v HD. UPC by v tomto tedy bylo první. Upraveno 26. února 2018 7 let uživatelem William_
Odesláno 27. února 2018 7 let Prima Krimi na dohled. Více méně bych nepochyboval, že bude právě i u UPC. :-) http://www.rozhlas.cz/digital/televize/_zprava/nova-televize-prima-krimi-se-predstavi-pristi-tyden-na-pude-univerzity-karlovy--1788421
Odesláno 27. února 2018 7 let Upc na Slovensku tiež zaradilo CN HD v HD a Eurosport 3/4/ 5 stále sú aj keď bez obrazu a zvuku . TV Raj tiež len monoskop a kopec rezerv . Nadalej dúfam . Veru je čo ešte pridávať v UPC SK : TA3 HD , AXN HD , FilmEurope . Snáď sa počas tochto roka dočkáme - - TV Komfort CA modul Svätý Jur
Odesláno 27. února 2018 7 let CNNHD v Česku zatím nejde,kde se to tu vzalo? Super - ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Praha
Odesláno 27. února 2018 7 let Pardon,zaměnil jsem CN za CNN HD. Super - ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Praha
Odesláno 27. února 2018 7 let Samozrejme Carton Network HD . Pardon ak som niekoho uviedol do omylu . Upraveno 27. února 2018 7 let uživatelem Libor - - TV Komfort CA modul Svätý Jur
Odesláno 27. února 2018 7 let S kolegou jsme sepsali obsáhlý text o lokalizaci Cartoon Network a překlopení do HD verze: http://www.rozhlas.cz/digital/televize/_zprava/ceska-verze-detskeho-kanalu-cartoon-network-konecne-ve-vysokem-rozliseni--1788501
Odesláno 27. února 2018 7 let Jen ten zvuk by to vážně chtělo dát alespoň na 192kbps... Premium - Family Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha Zbraslav
Odesláno 27. února 2018 7 let před 17 hodinami, William_ napsal: To by mě taky zajímalo. Ale nikde u konkurence jsem neviděl že by Arena Sport 2 byla v HD. UPC by v tomto tedy bylo první. No, on kanál Arena Sport 2 v HD dle všeho neexistuje Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.