Návštěvník Evzen Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 (upraveno) Před hodinou, David - UPC napsal: Posílám finální verzi https://www.upc.cz/content/dam/www30-upc-cz/pdf/prog_2018_razeni_CZ.xlsx A ted to zbavit vsech tech nesmyslnych barvicek a cingrlatek a udelat z toho SINGLE-COLUMN ciste datovy zdroj. Protoze tahleta marketingova omalovanka je pro puvodne zamyslene ucely (jen a pouze zpracovani obsazenych DAT) bez pomerne slozitych manualnich uprav nepouzitelna. Upraveno 1. března 2018 uživatelem David - UPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 1. března 2018 Autor Sdílet Odesláno 1. března 2018 Před hodinou, David - UPC napsal: Posílám finální verzi https://www.upc.cz/content/dam/www30-upc-cz/pdf/prog_2018_razeni_CZ.xlsx co ty přesuny programu od 15.3. frekvence 674 se nějak vyklízí proč ? Filmbox Family,National Geographic v SD verzi kam zmizely ? Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 (upraveno) 40 minutes ago, Evzen napsal: A ted to zbavit vsech tech nesmyslnych barvicek a cingrlatek a udelat z toho SINGLE-COLUMN ciste datovy zdroj. Protoze tahleta marketingova omalovanka je pro puvodne zamyslene ucely (jen a pouze zpracovani obsazenych DAT) bez pomerne slozitych manualnich uprav nepouzitelna. Já jsem spokojený, raději omalovánky než-li pouhé pdf. Ostatně předpokládám, že poskytnutý spreadsheet je meziprodukt výsledných pdf tabulek. Teda spokojený jen částečně... upc.cz nepatří k mým oblíbeným stránkám, jen občas je navštívím, když hledám nějakou informaci. Když se pracně proklikám na Frekvenční přehled, tedy tam, kde podobné informace předpokládám, žádné jiné nežli pdf tabulky tam nenacházím (zatím?). Jediný odkaz na diskuzním fóru asi nestačí... Pozn. Celkem nedávno jsem si pořídil (výhodně, s úmyslem začít používat) MS Office 2016. Byl jsem šokován, připadal jsem si jako při přechodu z navyklé četby klasických knih na četbu komiksů a hraní s omalovánkami... Upraveno 1. března 2018 uživatelem Retiree formát textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirij Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 Před hodinou, David - UPC napsal: Posílám finální verzi https://www.upc.cz/content/dam/www30-upc-cz/pdf/prog_2018_razeni_CZ.xlsx Nechápu proč jste tam nechal listy s verze z roku 2017, dokonce je tam verze co teprve bude (duben 2018). Je to prostě matoucí. Měl by tam být vždy pouze aktuální stav. To existují případy kdy se zařízení "zasekne" na nějaké staré verzi řazení? To přece není možné. Ani jste neodstranil ty chyby co jsem tady napsal. Nechápu proč jste se mne předtím ptal na můj názor. Pravda, názor jsem napsal, ale nemusí být respektován. Citovat Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 před 5 hodinami, Retiree napsal: možnost vlastního třídění Možnost vlastního třídění?! Neprovokujte! Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 @mirij zeptal jsem, zda-li vám toto https://www.upc.cz/content/dam/www30-upc-cz/pdf/prog_2018_razeni_CZ.xlsx stačí v této podobě. Samozřejmě je tu i možnost řídit se dle oficiálních materiálů UPC, tedy mít jen to PDF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirij Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 @David - UPC Ok. Ale když jste následně tu první verzi stáhnul tak jsem si myslel, že se snažíte zapracovat ty připomínky. Citovat Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 11 minutes ago, marena napsal: Možnost vlastního třídění?! Neprovokujte! Mareno, Mareno, proč reaguješ na něco, čemu zjevně nerozumíš, nikdo Tě k ničemu nenutí... Oficiální materiály UPC (podle Davida) mi zřejmě nevyhovují, chci je setřídit podle svých potřeb, David mi k tomu poskytuje podklady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirij Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 @David - UPCA doplníte aspoň ten frekvenční přehled pro DVB-T (pro mě v jakékoliv formě, třeba jako pdf soubor na Vaše oficiální stránky) tak jak jsem Vás o to prosil na začátku? Já osobně nic jiného nechci. Samozřejmě teď aktuálně od Vás něco mám, ale mám na mysli jako trvale udržovaný aktuální dokument. Citovat Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 1. března 2018 Sdílet Odesláno 1. března 2018 (upraveno) 19 minutes ago, Retiree napsal: Mareno, Mareno, proč reaguješ na něco, čemu zjevně nerozumíš, nikdo Tě k ničemu nenutí... Oficiální materiály UPC (podle Davida) mi zřejmě nevyhovují, chci je setřídit podle svých potřeb, David mi k tomu poskytuje podklady... Ale já to chápu, to popíchnutí byla jen narážka na jejich revoluční cihlu, jejíž hlavní výhodu je to, že uživateli nedovoluje seřadit si kanály podle sebe. Na nápravě čehož se samozřejmě "pracuje". Už asi dva tři roky Ale nic, nechme to být, už jsem zase off-topic... Upraveno 1. března 2018 uživatelem marena Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.